Cadeaukaart

Cadeaukaart 

Met een cadeaukaart geeft u veel vrijheid en weet u zeker dat u iemand blij maakt. Voor ieder moment de juiste cadeaukaart!

Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = dezelde dag verstuurd

Eenvoudig te personaliseren

Verkrijgbaar vanaf €10,-

Bij elke fysieke cadeaukaart een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €10,00!
*Zolang de voorraad strekt
Cadeaukaart geven?

Een cadeaukaart is een leuk en persoonlijk cadeau voor iedere gelegenheid! Zowel een vriend als vriendin, een familielid, een collega als een zakelijke kennis zal erg blij worden van een cadeaukaart. U kiest zelf in welke categorie u een cadeau wilt schenken. Wat dacht u van een culinair avondje uit, een mooi nieuw boek of een luxe shopsessie? Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden binnen deze website. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt er een cadeaukaart voor. De ontvanger kan vervolgens zelf binnen de categorie het ideale geschenk voor hem of haar uitzoeken. Zo weet u zeker dat iemand iets krijgt wat hij of zij altijd al had willen hebben. Verkeerde inschattingen zijn daarmee voorgoed verleden tijd! Wilt u ook cadeaukaarten kopen? Ga dan naar het overzicht.

Hoe werkt een cadeaukaart?

Over het algemeen werkt een groot deel van de cadeaukaarten hetzelfde als een betaalpas. De ontvanger krijgt een plastic pasje van pinpasformaat waarmee eenvoudig betaald kan worden via de pinautomaat. Een cadeaukaart is ook zeer geschikt voor iedereen die van online shoppen houdt. De meeste kaarten zijn namelijk voorzien van een speciale code, waarmee eventuele digitale aankopen kunnen worden gedaan. Kijk op de webpagina van de specifieke cadeaukaart voor meer informatie over de bestedingsmogelijkheden en de werking er van.

Laat de ontvanger zelf kiezen!
Een leuk cadeau vinden is niet gemakkelijk. Laat iemand daarom zélf een keuze maken uit de leukste cadeaukaarten
Aanbod Keuze Cadeaukaart passen

Een cadeaukaart als zakelijk cadeau

Een cadeaukaart is niet alleen leuk om te geven aan familie of vrienden, maar kan ook zeer goed worden ingezet als zakelijk cadeau. Zoekt u een geschikte incentive voor uw werknemers of zoekt u iets feestelijks om op te nemen in het kerstpakket? Dan heeft u dat nu gevonden! Bovendien kunt u nu ook een Keuze Cadeaukaart bestellen. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf een bon naar keuze uitzoeken uit ons assortiment. Dit is het allerleukste en meest veelzijdige cadeau van dit moment! Bovendien heeft u als zakelijke klant allerlei voordelen, zoals het betalen via een factuur. Ga nu naar het tablad Zakelijk en kom er achter wat mogelijk is.