kadobonnen

Kadobonnen

De leukste kadobonnen - makkelijk en snel online bestellen. Een geschikt kado hoeft niet moeilijk te zijn!

Voor 17u besteld, dezelde dag verstuurd

Eenvoudig te personaliseren

Verkrijgbaar vanaf €10

Bij elke fysieke cadeaukaart een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €10,00!
Hotel Giftcard voucher
*Zolang de voorraad strekt
Kadobonnen kopen?

Bent u op zoek naar een geschikte kadobon voor iedere kadosituatie? Dan bent u hier aan het juiste adres! Kadobonnen zijn namelijk dé manier om iemand een leuk en origineel cadeau te geven waarmee u altijd de juiste snaar raakt. U vindt op deze website een overzicht van de meest uiteenlopende kadobonnen. Zo kunt u een avond heerlijk uit eten schenken bij een restaurant naar keuze of een heerlijk dagje sauna en wellness. Of wat dacht u van een kadobon voor een theater- of bioscoopbezoek? Ook kadobonnen voor kleding en boeken vindt u in ons assortiment. De kadobonnen komen in alle soorten en maten en u bepaalt altijd zelf welk bedrag er op een kadobon komt te staan. Dit kan al vanaf €5! Ga nu naar het kadobon overzicht en zoek een leuk kado uit.

Hoe werken kadobonnen?

Een groot deel van de kadobonnen werkt als een pinpas en kan ook op die manier worden gebruikt op het pinapparaat van deelnemende restaurants of winkels. Meerdere kadobonnen kunnen echter ook online worden besteed in een van de vele webshops. Voorbeelden hiervan zijn de Zalando Cadeaubon, Winkel Cheque en Bol.com Cadeaukaart. In deze webshops kan worden betaald doormiddel van het gebruik van een code die te vinden is achterop op de kadobon. De ontvanger mag zelf weten of het saldo in één keer of in delen besteed wordt. Is het bedrag juist hoger dan het saldo op de kadobon? Dan kan het resterende bedrag eenvoudig bijbetaald worden met internetbankieren of creditcard. Een kadobon is dus eenvoudig in gebruik! Ga nu naar ons assoritiment voor meer informatie over de kadobonnen.

Keuze aan de ontvanger over laten?
Het kan zijn dat u twijfelt over welke kadobon u moet geven. Ga dan voor de Keuze Kadokaart met keuze uit 80+ kadobonnen en goede doelen
keuze kadobon

Kadobonnen voor zakelijke gelegenheden

Kadobonnen zijn naast als persoonlijk cadeau ook zeer geschikt als zakelijk geschenk. Bijvoorbeeld voor uw zakenrelaties, maar ook voor in een kerstpakket voor uw werknemers. Er is nu ook een cadeaukaart die extra veelzijdig is en daarmee perfect voor een zakelijk geschenk. Met de Keuze Kadobon kunt u uw werknemers of zakenrelaties namelijk op deze website een kadobon naar keuze laten uitzoeken. Zo is de ontvanger nergens in beperkt en kan deze zelfs het thema van zijn of haar kadobon zelf bepalen. Zo kunt u onmogelijk de plank mis slaan met uw zakelijke geschenk! Klik op de onderstaande link voor meer informatie over de Keuze Kadobon.