Giftcard

Giftcard geven?

Door een giftcard cadeau te geven aan je vrienden, familieleden of zakelijke relaties sla je nooit meer de plank mis! Op deze website zul je gegarandeerd een passende giftcard vinden voor iedere gelegenheid en iedere ontvanger. Het leuke is dat jij als gever wel zelf kunt bepalen in welke categorie je een cadeau wilt geven, maar dat de ontvanger uiteindelijk zelf het ideale geschenk kan uitkiezen. Dit maakt een giftcard persoonlijk én veelzijdig. Zo zijn er giftcards waarmee de ontvanger een lekker hapje kan gaan eten bij een restaurant naar keuze, giftcards waarmee de ontvanger naar hartenlust kan shoppen en giftcards waarmee de ontvanger een leuke voorstelling of expositie kan bezoeken. Zo vind je het perfecte cadeau voor iedere cadeaugelegenheid!
Naar alle giftcards

Hoe werkt een giftcard?

Het verschilt een beetje per giftcard hoe deze gebruikt dient te worden. Kijk even op de pagina van de specifieke kaart voor meer informatie over de precieze werking en de bestedingsmogelijkheden. De meeste giftcards werken gewoon hetzelfde als een pinpas. De ontvanger krijgt een plastic pasje waarmee hij of zij kan eenvoudig betalen bij de pinautomaat van de winkel of het restaurant naar keuze. Enkele giftcards komen in de vorm van een bon die kan worden ingewisseld bij de kassa. De meeste giftcards kunnen ook in webshops worden besteed. Ze beschikken namelijk over een unieke code waarmee online aankopen kunnen worden gedaan.
Giftcard bestellen

Een giftcard als zakelijk geschenk?

Zoek je nog een geschikt cadeau voor jouw werknemer of andere zakelijke relaties? Dan is een giftcard precies wat je nodig hebt. Het is bijvoorbeeld een zeer goed idee om een giftcard op te nemen in het kerstpakket voor jouw personeel. Of als bedankje voor jouw klanten. De Keuze Cadeaukaart is altijd een zeer geschikte optie. Dan kun je via een zakelijke bestelling meerdere kaarten afnemen, waarmee de ontvanger zelf een giftcard mag uitzoeken uit het ruime aanbod op de site. Het is zelfs mogelijk om de giftcards te personaliseren door er een eigen boodschap, bedrijfslogo of afbeelding op te plaatsen.
Naar zakelijk bestellen