Giftcard

Giftcard geven?

Door een giftcard cadeau te geven aan uw vrienden, familieleden of zakelijke relaties slaat u nooit meer de plank mis! Op deze website zult u gegarandeerd een passende giftcard vinden voor iedere gelegenheid en iedere ontvanger. Het leuke is dat u als gever wel zelf kunt bepalen in welke categorie u een cadeau wilt geven, maar dat de ontvanger uiteindelijk zelf het ideale geschenk kan uitkiezen. Dit maakt een giftcard persoonlijk én veelzijdig. Zo zijn er giftcards waarmee de ontvanger een lekker hapje kan gaan eten bij een restaurant naar keuze, giftcards waarmee de ontvanger naar hartenlust kan shoppen en giftcards waarmee de ontvanger een leuke voorstelling of expositie kan bezoeken. Zo vind u het perfecte cadeau voor iedere cadeaugelegenheid!
Naar alle giftcards

Hoe werkt een giftcard?

Het verschilt een beetje per giftcard hoe deze gebruikt dient te worden. Kijk even op de pagina van de specifieke kaart voor meer informatie over de precieze werking en de bestedingsmogelijkheden. De meeste giftcards werken gewoon hetzelfde als een pinpas. De ontvanger krijgt een plastic pasje waarmee hij of zij kan eenvoudig betalen bij de pinautomaat van de winkel of het restaurant naar keuze. Enkele giftcards komen in de vorm van een bon die kan worden ingewisseld bij de kassa. De meeste giftcards kunnen ook in webshops worden besteed. Ze beschikken namelijk over een unieke code waarmee online aankopen kunnen worden gedaan.
Giftcard bestellen

Een giftcard als zakelijk geschenk?

Zoekt u nog een geschikt cadeau voor uw werknemer of andere zakelijke relaties? Dan is een giftcard precies wat u nodig heeft. Het is bijvoorbeeld een zeer goed idee om een giftcard op te nemen in het kerstpakket voor uw personeel. Of als bedankje voor uw klanten. De Keuze Cadeaukaart is altijd een zeer geschikte optie. Dan kunt u via een zakelijke bestelling meerdere kaarten afnemen, waarmee de ontvanger zelf een giftcard mag uitzoeken uit het ruime aanbod op de site. Het is zelfs mogelijk om de giftcards te personaliseren door er een eigen boodschap, bedrijfslogo of afbeelding op te plaatsen.
Naar zakelijk bestellen