Giftcards

Giftcards cadeau doen?

Giftcards zijn het ideale cadeau idee wanneer je graag een persoonlijk geschenk wilt geven, maar niet het risico wilt lopen iets uit te kiezen wat net niet in de smaak valt bij de ontvanger. Met een giftcard kan de ontvanger zelf een cadeau naar zijn of haar smaak uitkiezen! Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn wel giftcards voor te vinden. Van een restaurantbezoek tot een prachtig boek of een golfcursus en er zijn nog veel meer leuke mogelijkheden. Kijk in het uitgebreide overzicht en zoek een giftcard uit die bij jouw wensen en die van de ontvanger past. Je bepaalt zelf het bedrag dat op de giftcards komt te staan en meestal kan dit al vanaf €10,-!
Naar giftcards

Hoe werken giftcards?

Een giftcard is heel eenvoudig in gebruik. Veel van de giftcards op de website werken als een pinpas en kunnen bij deelnemende winkels en horecagelegenheden worden gebruikt op de pinautomaat. Een deel van de giftcards kan echter ook worden besteed in verschillende webshops. De ontvanger kan in deze online winkels met zijn of haar giftcard aankopen doen door middel van het gebruik van een code die op de giftcard staat. Overigens mag de ontvanger zelf weten of het bedrag in één keer of in delen besteed wordt. Geef nu een giftcard voor voor het ideale cadeau!
Giftcards bestellen

Giftcards als zakelijk geschenk

Giftcards zijn bij uitstek geschikt om in te zetten als zakelijk cadeau. Zo kun je jouw zakenrelaties giftcards schenken, of giftcards opnemen in het kerstpakket voor jouw werknemers. Deze kerst bieden wij speciaal voor de zakelijke afnemer een Kerst Keuze Cadeau aan. Wanneer je een werknemer of zakenrelatie deze keuze giftcard schenkt, kan hij of zij op deze website een giftcard naar keuze uitkiezen. Dit maakt het de meest veelzijdige giftcard die er is, ideaal voor jouw zakelijke geschenken. Zakelijke bestellingen kunnen bovendien worden gepersonaliseerd, zodat je een leuke foto of persoonlijke tekst op de giftcards kunt laten zetten die je schenkt. Naar zakelijke mogelijkheden