Cadeau idee

Geef een cadeaubon

Wanneer je iemand een cadeau geeft wil je natuurlijk het liefst een persoonlijk cadeau geven waarvan je bovendien zeker weet dat het in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Dit kan nog wel eens lastig zijn, zeker wanneer je een persoonlijk cadeau wilt geven, zoals een sieraad, een kledingstuk of een boek. Smaken verschillen en het zou zonde zijn wanneer je net de plank misslaat met een cadeau. De perfecte oplossing hiervoor zijn cadeaubonnen! Hiermee geef je een cadeau dat persoonlijk is maar waarbij de ontvanger toch het laatste woord heeft in het precieze cadeau! Zo weet je zeker dat je de ontvanger blij maakt. Laat de bestelde cadeaubon mooi inpakken en voorzie deze van een persoonlijk bericht. Je kunt zelfs een fles wijn bij de cadeaubon laten leveren om het cadeau moment extra feestelijk te maken! 

(Zakelijk) kerstcadeau

Cadeaubonnen zijn natuurlijk het hele jaar door een leuk cadeau idee, maar zeker met kerst kan het uitkomst bieden. Het is voor jou makkelijk om een leuke cadeaubon te bestellen en je hoeft niet voor meerdere cadeaus voor verschillende mensen de stad in in de drukke decembermaand. Een leuke thema cadeaukaart onder de kerstboom is bovendien voor iedereen leuk om te krijgen. Ben je juist op zoek naar een zakelijk kerstcadeau? Ook dan bieden cadeaukaarten uitkomst. Er is nu zelfs een speciale kerst cadeaukaart die extra veelzijdig is, het Kerst Keuze Cadeau. Met deze cadeaubon kan de ontvanger op de website zelf een thema cadeaubon naar keuze uitzoeken. Super veelzijdig dus!

Hoe werken de cadeaubonnen

Alle cadeaubonnen kun je eenvoudig online bestellen via deze website. Je bepaalt daarbij zelf het bedrag op de cadeaukaart. In veel gevallen is dit mogelijk vanaf een bedrag van €10,-. Een groot deel van de cadeaukaarten is zowel als fysieke kaart in pinpasformaat te bestellen als digitaal via e-mail. De kaarten werken op het pinapparaat van deelnemende restaurants of winkels en zijn daardoor eenvoudig in gebruik. De ontvanger kan altijd kiezen om de cadeaubon in meerdere delen te besteden, omdat het restbedrag op de cadeaukaart blijft staan na een transactie.

Naar alle cadeaubonnen