Cadeau voor personeel

Cadeau voor personeel

Wanneer je voor meerdere mensen een cadeau moet uitzoeken kan dit zeer lastig en tijdrovend zijn, zeker wanneer je daarvoor de stad in moet. Bovendien is het lastig om één cadeau te vinden wat alle ontvangers leuk vinden, waardoor je voor iedereen apart iets zal moeten uitzoeken. Een geval waarbij zich dit voor kan doen is wanneer je een cadeau wil geven aan jouw trouwe personeel. De oplossing en een uniek cadeau idee is om een leuke cadeaubon te schenken. Zo kun je een persoonlijk cadeau geven waarmee de ontvanger een cadeau naar keuze in een bepaald thema kan aanschaffen, bijvoorbeeld een boek of een mooi kledingstuk. Bekijk ons uitgebreide overzicht van verschillende cadeaubonnen en zoek de cadeaubonnen uit die bij jouw werknemers in de smaak zullen vallen.

Kerstcadeau

Een bekend moment waarop je waarschijnlijk iets aan jouw werknemers wilt schenken is kerst. Weet je nog niet hoe jij jouw jaarlijkse kerstpakket moet vullen? Denk dan eens aan (een) cadeaubon(nen). Speciaal voor deze kerst is er namelijk een speciale en extra veelzijdige cadeaubon die je kunt bestellen om in een kerstpakket op te nemen of aan jouw zakenrelaties te schenken; het Kerst Keuze Cadeau. Deze cadeaubon is ervoor bedoeld om de ontvanger vervolgens zelfs op de website een cadeaubon uit het assortiment uit te laten zoeken. Zo kun je één soort kaart aan al jouw werknemers schenken en kan iedereen zijn of haar cadeau naar eigen wens invullen.

Hoe werkt het bestellen van cadeaubonnen voor jouw personeel

Je kunt als zakelijke afnemer eenvoudig cadeaubonnen bestellen op factuur. Vraag een offerte aan voor maatwerk en geef jouw wensen aan, dan denken wij graag met je mee om deze mogelijk te maken. Je kunt als zakelijk afnemer jouw cadeaukaarten personaliseren door een bedrijfslogo, foto of tekst af te laten drukken op de cadeaukaart, waardoor je het cadeau voor jouw personeel een extra persoonlijk tintje mee kunt geven. Je wilt natuurlijk niet dat ze vergeten dat ze dit cadeau van het bedrijf hebben gehad!
Naar alle cadeaubonnen
Naar zakelijke mogelijkheden