Cadeaubonnen

Waar kan ik cadeaubonnen kopen?

Cadeaubonnen kun je eenvoudig, veilig en snel kopen in onze webshop. Het grote voordeel hiervan is dat de cadeaubon direct bij jou (of bij de ontvanger) thuis wordt bezorgd. Zo haal je vanuit jouw luie stoel een leuk cadeau in huis! Wanneer je op zoek bent naar een leuk en persoonlijk cadeau om te geven, maar je de ontvanger graag een rol wilt laten spelen in het uitkiezen van het geschenk, dan kunnen cadeaubonnen de uitkomst bieden. In ons assortiment vind je een uitgebreid overzicht van de meest uiteenlopende cadeaubonnen. Er zit dan ook altijd wel een cadeaubon tussen die aansluit bij jouw cadeausituatie. Je kunt cadeaubonnen vinden waarmee je een heerlijke avond uit eten of een weekendje weg bij een locatie naar keuze kunt geven. Maar er zijn ook cadeaubonnen voor sieraden, parfum, sportartikelen, kookbenodigdheden en nog veel meer. Hoe dan ook, met een cadeaubon geef je altijd een leuke ervaring cadeau! Neem een kijkje bij ons assortiment en kom er achter wat er allemaal mogelijk is.
Naar alle cadeaubonnen

Waar kan ik cadeaubonnen besteden?

Heb je een cadeaubon gekregen? Of wil je als gever weten waar iemand terecht kan? Neem dan een kijkje bij de detailpagina van de cadeaubonnen in ons assortiment. Hier vind je een uitgebreide omschrijving en een aantal suggesties waar de cadeaubon verzilverd kan worden. Voor het volledige aanbod moet je kijken op de website van de betreffende cadeaubon, zoals vermeld op de achterkant van de kaart. Het hangt natuurlijk helemaal af van de soort cadeaubon wat de mogelijkheden zijn. Zo kan iemand lekker uit eten gaan bij meer dan 2000 restaurants met de Diner Cadeaukaart. De VVV Cadeaubon is te besteden bij meer dan 23.000 winkels. Met de Winkel Cheque of Fashion Giftcard kan er goed geshopt worden bij allerlei leuke (web)winkels. De golfliefhebber kan met de Golfbon terecht bij meer dan 50 golfbanen en de golfers webshop. Zo kan iedereen wel uit de voeten met een cadeaubon! De Keuze Cadeaukaart kan omgeruild worden voor een cadeaubon naar keuze. Ga nu naar de overzichtspagina voor informatie over jouw cadeaubon.
Naar alle cadeaubonnen

Hoe werken cadeaubonnen?

Je kunt op de website verschillende soorten cadeaubonnen vinden. Het meerendeel van de cadeaubonnen wordt geleverd op pinpasformaat. Een deel daarvan is te besteden bij fysieke winkels en werkt aldaar als een betaalpas op het pinautomaat van het deelnemende restaurant of de deelnemende winkel. Met sommige cadeaubonnen kan de ontvanger echter (ook) in webwinkels een of meerdere aankopen doen. De ontvanger kan dan door middel van de unieke code achterop de pas online gebruik maken van zijn of haar cadeaubon. Het saldo hoeft niet in één keer besteed te worden. De ontvanger mag deze ook in delen verzilveren. Heeft de aankoop een grotere waarde dan het saldo op de kaart? Dan kan het resterende bedrag eenvoudig worden voldaan met Ideal of creditcard. Voorbeelden van een webwinkel cadeaubonnen zijn onder andere de Webshop Giftcard, Bol.com Cadeaukaart en Kook Cadeau. Kijk voor alle verschillende webwinkel cadeaubonnen in het overzicht dat op de website staat.
Naar alle cadeaubonnen