Dagje uit jaarkaart

Dagje Uit Jaarkaart

De Dagje Uit Jaarkaart is een kortingskaart waarmee je een heel jaar lang voordelig dagjes weg kunt met het hele gezin in Nederland. Je hebt met deze kortingskaart tot wel 25% korting op de leukste uitjes en evenementen, en dat voor maar 29,95 per kortingskaart! Van een dierentuinbezoek tot een attractiepark, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er naartoe met de dagje uit jaarkaart. Pretparken zijn vaak duur, vandaar dat je een beetje korting vast goed kunt gebruiken! Bovendien kun je in de ticketshop inspiratie op doen voor de leukste familie-uitjes met deze echte family giftcard.

Dagje Uit Jaarkaart bestellen

Met de Dagje Uit Jaarkaart krijg je toegang tot een account door middel van een code en een wachtwoord dat je op de kaart kunt vinden. Via deze account kun je in een ticketshop kaartjes kopen voor dagjes uit met korting. Je kunt de dagje uit jaarkaart bestellen als een fysieke pas die wordt geleverd met een leuke flyer waar je eventueel een persoonlijke boodschap op kunt laten zetten. Naast een fysieke cadeaukaart kun je ook een digitale jaarkaart bestellen die via de e-mail aan je wordt toegezonden, een ‘jaarkaart e-voucher’. Je ontvangt een mail met daarin jouw unieke kaartnummer en een pincode voor de toegang tot jouw account. Alles werkt dus hetzelfde als bij een fysieke kaart, alleen je hoeft niet te wachten tot jouw kaart is verzonden en afgeleverd.

Dagje Uit Jaarkaart cadeau geven

Je kunt deze kaart voor jezelf bestellen, maar het is natuurlijk ook een erg leuk cadeau om aan iemand te geven. Laat een cadeaukaart bij iemand anders afleveren en zet een leuke persoonlijke boodschap op de flyer. Je kunt het geven van een dagje uit cadeaukaart bovendien extra feestelijk maken door de kaart te laten inpakken in mooi cadeaupapier. Je kunt zelfs en flesje wijn laten bezorgen bij de cadeaukaart. Als dat geen mooi cadeau is! Bestel nu snel een dagje uit jaarkaart via de website.

Naar Dagje Uit Jaarkaart