Dagje uit jaarkaart

Dagje Uit Jaarkaart

De Dagje Uit Jaarkaart is een kortingskaart waarmee u een heel jaar lang voordelig dagjes weg kunt met het hele gezin in Nederland. U heeft met deze kortingskaart tot wel 25% korting op de leukste uitjes en evenementen, en dat voor maar 29,95 per kortingskaart! Van een dierentuinbezoek tot een attractiepark, u kunt het zo gek niet bedenken of u kunt er naartoe met de dagje uit jaarkaart. Pretparken zijn vaak duur, vandaar dat u een beetje korting vast goed kunt gebruiken! Bovendien kunt u in de ticketshop inspiratie op doen voor de leukste familie-uitjes met deze echte family giftcard.

Dagje Uit Jaarkaart bestellen

Met de Dagje Uit Jaarkaart krijgt u toegang tot een account door middel van een code en een wachtwoord dat u op de kaart kunt vinden. Via deze account kunt u in een ticketshop kaartjes kopen voor dagjes uit met korting. U kunt de dagje uit jaarkaart bestellen als een fysieke pas die wordt geleverd met een leuke flyer waar u eventueel een persoonlijke boodschap op kunt laten zetten. Naast een fysieke cadeaukaart kunt u ook een digitale jaarkaart bestellen die via de e-mail aan u wordt toegezonden, een ‘jaarkaart e-voucher’. U ontvangt een mail met daarin uw unieke kaartnummer en een pincode voor de toegang tot uw account. Alles werkt dus hetzelfde als bij een fysieke kaart, alleen u hoeft niet te wachten tot uw kaart is verzonden en afgeleverd.

Dagje Uit Jaarkaart cadeau geven

U kunt deze kaart voor u zelf bestellen, maar het is natuurlijk ook een erg leuk cadeau om aan iemand te geven. Laat een cadeaukaart bij iemand anders afleveren en zet een leuke persoonlijke boodschap op de flyer. U kunt het geven van een dagje uit cadeaukaart bovendien extra feestelijk maken door de kaart te laten inpakken in mooi cadeaupapier. U kunt zelfs en flesje wijn laten bezorgen bij de cadeaukaart. Als dat geen mooi cadeau is! Bestel nu snel een dagje uit jaarkaart via de website.

Naar Dagje Uit Jaarkaart