Boeken Cadeaukaart online bestellen
Boeken Cadeau
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Keuze uit meer dan 100.000 verschillende boeken en e-books!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Boeken Cadeaukaart

Op zoek naar een cadeau voor een echte leesliefhebber? Dan zit je met de veelzijdige Boeken Cadeaukaart zeker goed! Online te besteden in de boekenwebshop en keuze uit meer dan 100.000 boeken en e-books. De Boeken Cadeaukaart kan je eenvoudig en snel online bestellen met een saldo naar keuze. Klik op bestellen om te beginnen! 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij de volledig vernieuwde webshop op www.boeken.nl.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Boeken Cadeaukaart geven?

De Boeken Cadeaukaart is hét cadeau voor de boekenworm. Een boek is een leuk cadeau dat eigenlijk bijna voor elke gelegenheid wel geschikt is. Er is ook zo’n groot aanbod van verschillende soorten boeken, dat er voor iedereen wel een boek is dat in de smaak valt. Wat minder makkelijk is dan het lijkt, is echter het uitzoeken van hét perfecte boek voor een persoon. Smaken verschillen en iemand die de ene keer zin heeft in het lezen van een literair hoogstandje, kan nu veel meer gebaat zijn bij een informatief boek over bijvoorbeeld management. Lastige keuzes moeten er dus worden gemaakt! Wij hebben nu een cadeaubon voor je waardoor het geven van een boek leuker én makkelijker wordt: de Boeken Cadeaukaart. Met deze vrolijke bon kan de ontvanger in de boekenwebshop op zoek gaan naar zijn of haar favoriete boek. Dat moet zeker lukken, aangezien er meer dan 100.000 verschillende boeken en e-books in het assortiment zitten. Elk genre is vertegenwoordigd, van boeketreeksboeken tot literaire meesterwerken, wetenschappelijke boeken en kinderboeken. Met de Boeken Cadeaukaart zit je dus altijd goed.

Eenvoudig in gebruik

De Boeken Cadeaukaart is niet alleen makkelijk te bestellen, maar ook eenvoudig in gebruik. Het boek dat door de ontvanger in de webshop wordt uitgezocht, kan doorgaans binnen 24 uur worden geleverd, zodat diegene snel van zijn cadeau kan genieten. Je bepaalt als gever voor welk bedrag de ontvanger boeken mag uitzoeken, waardoor de Boeken Cadeaukaart geschikt is als klein én als groot cadeau. Het bedrag op de kaart hoeft de ontvanger niet in één keer op te maken. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om met de Boeken Cadeaukaart een boek te kopen en enkele weken later het vervolg op dat boek, gewoon met dezelfde cadeaubon! Maar ook de boekenworm in jouw vriendenkring gelukkig en geef hem of haar deze veelzijdige Boeken Cadeaukaart!