Kadobon

Waar kan ik een kadobon kopen?

U kunt de door u gekozen kadobon kopen in onze webshop. Een kadobon is het kado om te geven wanneer u graag iets persoonlijks wilt schenken maar niet het risico wilt lopen iets te kopen dat de ontvanger toch net niet leuk vindt. Smaken verschillen namelijk en u als gever wilt natuurlijk dat de ontvanger dolblij is met het kado dat u hem of haar geeft! Daarom kunt u nu op deze website een keus maken uit de meest uiteenlopende kadobonnen. Voor ieder persoon en voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte kadobon te vinden. Of u nu iemand een avond uit eten of een weekendje weg naar keuze wilt schenken of juist een lekker luchtje of een mooi sieraad, alles kan met ons ruime assortiment aan kadobonnen. Neem een kijkje bij ons aanbod en kies een leuke kadobon!
Naar alle kadobonnen

Hoe werkt een kadobon?

De meeste kadobonnen die u kunt vinden op de site hebben de vorm van een betaalpas. De kadobon past dus gewoon in de portomonnee van de ontvanger. De pas werkt op het pinapparaat van winkels, restaurants of andere acceptanten die bij de desbetreffende kadobon zijn aangesloten. Sommige kadobonnen zijn geschikt om aankopen te doen bij een webshop en beschikken over een code waarmee online aankopen kunnen worden gedaan. Dan moet de code achterop de kadobon worden ingevuld bij het online betalen. Omdat niet alle kadobonnen precies hetzelfde werken, raden wij u aan om op de pagina van een specifieke kadobon te kijken, daar staat uitgelegd hoe de kadobon in kwestie werkt.
Naar alle kadobonnen

Een kadobon als zakelijk cadeau?

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw zakenrelaties een kadobon te schenken? Het is een zeer geschikt en veelzijdig geschenk, zeker wanneer u voor meerdere mensen een kado moet uitkiezen. Zo kunt u gemakkelijk een kerstpakket voor uw werknemers realiseren met kadobonnen en is iedereen daadwerkelijk blij met zijn kado. U kunt nu de speciale Keuze Kadobon bestellen, waarmee de ontvanger in de webshop een kadobon naar keuze kan uitkiezen. Dit maakt het de meest veelzijdige kadobon die er is! Bestel nu een Keuze Kadobon voor uw zakenrelaties en werknemers en personaliseer de kaarten met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap!
Naar Keuze Kadobon