Kadobon

Kadobon

Bent u op zoek naar een leuk kado waar iemand écht blij mee is? Geef dan een kadobon.

Voor 17.00 uur besteld = dezelde dag verstuurd

Eenvoudig te personaliseren

Verkrijgbaar vanaf €10,-

Bij elke fysieke cadeaukaart een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €10,00!
Hotel Giftcard voucher
*Zolang de voorraad strekt
Kadobon voor ieder moment

U kunt de door u gekozen kadobon kopen in onze webshop. Een kadobon is het kado om te geven wanneer u graag iets persoonlijks wilt schenken maar niet het risico wilt lopen iets te kopen dat de ontvanger toch net niet leuk vindt. Smaken verschillen namelijk en u als gever wilt natuurlijk dat de ontvanger dolblij is met het kado dat u hem of haar geeft! Daarom kunt u nu op deze website een keus maken uit de meest uiteenlopende kadobonnen. Voor ieder persoon en voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte kadobon te vinden. Of u nu iemand een avondje uit eten of een weekendje weg naar keuze wilt schenken of juist een lekker luchtje of een nieuwe outfit. Alles kan met ons ruime assortiment aan kadobonnen. Neem een kijkje bij ons aanbod en kies een leuke kadobon!

Hoe werkt een kadobon?

De meeste kadobonnen die u kunt vinden op de site hebben de vorm van een betaalpas. De kadobon past dus gewoon in de portomonnee van de ontvanger. De pas werkt op het pinapparaat van winkels, restaurants of andere acceptanten die bij de desbetreffende kadobon zijn aangesloten. Sommige kadobonnen zijn geschikt om aankopen te doen bij een webshop en beschikken over een code waarmee online aankopen kunnen worden gedaan. Dan moet de code achterop de kadobon worden ingevuld bij het online betalen. Omdat niet alle kadobonnen precies hetzelfde werken, raden wij u aan om op de pagina van een specifieke kadobon te kijken, daar staat uitgelegd hoe de kadobon in kwestie werkt.

Geef een Keuze Kadobon
Als u nou echt twijfelt over uw kado, kunt u het beste gaan voor de Keuze Kadobon. Hiermee kiest de ontvanger zelf zijn of haar favoriet uit een aanbod van meer dan 80 kadobonnen.
keuze cadeaukaart

Kadobon als zakelijk geschenk

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw zakenrelaties een kadobon te schenken? Het is een zeer geschikt en veelzijdig geschenk, zeker wanneer u voor meerdere mensen een kado moet uitkiezen. Zo kunt u gemakkelijk een kerstpakket voor uw werknemers realiseren met kadobonnen en is iedereen daadwerkelijk blij met zijn kado. U kunt nu de speciale Keuze Kadobon bestellen, waarmee de ontvanger in de webshop een kadobon naar keuze kan uitkiezen. Dit maakt het de meest veelzijdige kadobon die er is! Bestel nu een Keuze Kadobon voor uw zakenrelaties en werknemers en personaliseer de kaarten met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap!