Bestel nu een Diner Cadeaukaart
Diner Cadeau
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland!

Voor 17:00 uur op werkdagen besteld = vandaag verstuurd

Giftcard van het jaar 2018 t/m 2024!

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Diner Cadeau

De Diner Cadeaukaart is de nr. 1 dinerbon van dit moment. Te besteden bij meer dan 3250 restaurants verspreid over heel Nederland. Heerlijke gerechten, bijpassende wijnen, nieuwe smaken en een goed gezelschap zijn dé ingrediënten voor een goed diner. Wil je ook iemand verrassen met een verzorgde avond uit? Bestel dan nu de Diner Cadeaukaart. Ook is deze cadeaukaart te besteden bij de vele aangesloten restaurants met take away mogelijkheden.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Waar kan ik een Diner Cadeaukaart kopen?

Wil je graag een verrukkelijk avondje uit cadeau doen? Kies dan voor ons Diner Cadeaukaart, een regelrechte klassieker van Cadeaubonnen.nl. Je kan onze Diner Cadeaukaart vrij besteden bij zo’n 3250 restaurants in Nederland. Het mooie is dat het aantal restaurants dat de Diner Cadeaukaart accepteert dagelijks én gestaag groeit! De mogelijkheden die je hebt met onze Diner Cadeaukaart breiden dus dagelijks uit, altijd mooi meegenomen. Net als voor onze andere cadeaubonnen geldt voor de Diner Cadeaukaart dat je zelf kan bepalen welk bedrag er op de kaart komt te staan, van €10,- tot €150,-. De ontvangers van het cadeau kunnen daarna zelf een avondje uit regisseren bij een restaurant naar keuze in de omgeving!

Diner Cadeaukaart nu bestellen

Het assortiment aan restaurants dat de Diner Cadeaukaart accepteert gaat van sterrenrestaurants tot kleinere, gezellige eetcafés. Je kan met jouw Diner Cadeaukaart oneindig variëren. Zo kan je genieten van veel verschillende internationale keukens, maar natuurlijk ook van onze eigen Hollandse cuisine. Met de Diner Cadeaukaart is er dus voor iedere smaak wat wils. Ook handig, de restaurants die de Diner Cadeaukaart accepteren zitten verspreid over heel Nederland, zodat er altijd wel een restaurant bij je in de buurt zit. Je hoeft jouw Diner Cadeaukaart niet in één keer uit te geven natuurlijk. Het restbedrag blijft gewoon op de kaart staan. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het pinnen van de rest van het bedrag, zodat jouw Diner Cadeaukaart altijd prettig flexibel inzetbaar is. Kijk voordat je op stap gaat op de site van de Diner Cadeaukaart en zoek een gezellig restaurant uit!