Nederlandse Boekenbon
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Te besteden bij meer dan 1500 winkels en webshops

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nederlandse Boekenbon

Wil je een boekenbon cadeau geven? Bestel dan online het meest veelzijdige boekencadeau van dit moment: de Nederlandse Boekenbon! Dit is hét cadeau voor iedereen die van lezen houdt. De Nederlandse Boekenbon is te besteden aan zowel oude als nieuwe titels. Er zijn maar liefst 1500 (online) boekenwinkels aangesloten bij de boekenbon, dus de cadeaukaart is eenvoudig te besteden. Als je voor 17.00 uur bestelt, wordt de boekenbon dezelfde nog verstuurd!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte, zowel online als in fysieke boekhandels.

De Nederlandse Boekenbon is beschikbaar in verschillende kleuren (geel, oranje, blauw, rood en groen) en het is helaas niet mogelijk een kleur te kiezen in jouw bestelling.

 

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Waar kan ik een boekenbon kopen?

De Nederlandse Boekenbon is één van de populairste cadeaubonnen. Je kunt 'm nu eenvoudig bestellen in de webshop van Cadeaubonnen.nl. Lezen verrijkt je leven. Daarom is iemand een boek geven altijd een leuk cadeau! Het kan alleen best lastig zijn om voor iemand een boek uit te kiezen dat diegene leuk vind, omdat de smaak daarin zeer persoonlijk is. Wat ook kan gebeuren, is dat je iemand het perfecte boek geeft wat inderdaad bij diegene in de smaak valt, maar dat die persoon het boek al heeft! Je wilt natuurlijk niet dat jouw cadeau ongelezen in de kast terecht komt en daarom hebben wij voor je nu het ideale boekencadeau in de aanbieding: De Nederlandse Boekenbon. Wanneer je iemand een Nederlandse Boekenbon cadeau doet, dan kan diegene terecht bij een van de 1500 aangesloten warenhuizen, winkelketens, individuele boekhandels en webshops om zijn of haar favoriete boek uit te kiezen. Hij of zij heeft daarbij alle vrijheid om te kiezen uit de verschillende genres van boeken die er bestaan, van kookboeken tot jeugdboeken en vooraanstaande literatuur. Dit maakt de Nederlandse Boekenbon een zeer veelzijdig cadeau waar je jong en oud een plezier mee doet! Bestel de Boekenbon eenvoudig online en laat de afleveren bij je thuis of indien gewenst direct bij de ontvanger thuis. Koop je de Nederlandse Boekenbon liever in de winkel? Dan kan dat bij veel kantoorboekhandels. Kijk op de website voor een verkooplocatie bij je in de buurt!

Nederlandse Boekenbon bestellen

Wil je ook een Nederlandse Boekenbon schenken voor veel leesplezier? Hoeveel waarde de cadeaubon die je schenkt heeft, dat bepaal je als gever zelf. Je kan al een Nederlandse Boekenbon geven vanaf €10,00. Dit maakt het ook zeer geschikt als een klein cadeautje. Je kan zowel jong als oud blij maken met een boekenbon. De bon is maar liefst 10 jaar geldig na aankoop, dus de ontvanger kan erg rustig de tijd nemen om zijn of haar favoriete boek uit te kiezen. Hij of zij kan zelfs wachten wanneer dat boek misschien nog moet uitkomen! Daarnaast is het ook mogelijk om e-books aan te schaffen in ruil voor de cadeaukaart. De ontvanger kan dan de code op de achterzijde invullen in de online boekenwinkel. Zo kan iedereen wel een leuke bestedingsmogelijkheid vinden! Maak nu iemand blij met het meest veelzijdige boekencadeau van Nederland.

De looptijd van de Boekenbon-cadeaukaart is 3 jaar en staat vermeld op de achterzijde van de kaart. De Boekenbon is EGI gecertificeerd volgens de regels van DNB. Dit betekent dat de Boekenbon altijd haar waarde behoudt en 100% gedekt is via een Stichting Derdengelden. Voor saldo, innamepunten, en de algemene voorwaarden, zie www.boekenbon.nl.