Kerstcadeau 2022

Het nr. 1
kerstcadeau
van 2022!

Het leukste kerstcadeau voor uw personeel of relaties! Te besteden aan een van de 150+ cadeaubonnen naar keuze.

Altijd snelle levering

Bestel eenvoudig op factuur

Verkrijgbaar vanaf €10

Kerst Keuze Cadeau geven?

Zoekt u nog een geschikt kerstcadeau voor uw vrienden, kennissen en/of collega’s? Dan heeft u dat bij deze gevonden! De Kerst Keuze Cadeaukaart is de meest veelzijdige cadeaukaart van dit moment, waarmee u elke ontvanger gelukkig kunt maken. Het leuke aan de Kerst Keuze Cadeaukaart is dat de ontvanger de vrijheid heeft om zelf invulling te geven aan zijn of haar kerstcadeau. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger namelijk zelf een cadeaukaart uitzoeken uit het brede aanbod van meer dan 100 cadeaubonnen! Met Diner Cadeau kan er uitgebreid gedineerd worden bij een restaurant naar keuze. Met de Wehkamp cadeaukaart kan er naar hartenlust gewinkeld worden in het eindeloze assortiment op Wehkamp.nl. Met Boeken Cadeau kan de ontvanger een fijn boek of e-book naar keuze bestellen. Het Kerst Keuze Cadeau is het ideale kerstcadeau voor iedereen die u dit jaar wilt verassen!

Kerst Keuze Cadeau bestellen

De Kerst Keuze Cadeaukaart is niet alleen het ideale kerstcadeau, maar ook nog een heel gemakkelijk in gebruik. U kunt de cadeaukaart online bestellen via deze website. Bestelt u namens een bedrijf? Zakelijke bestellingen gaan gewoon via een factuur. Kies een bedrag naar keuze tussen de €5 en €500, dat op de kaart komt te staan. Voor een kleine meerprijs krijgt u er ook nog een vrolijke kerstverpakking bij! De Kerst Keuze Cadeaukaart wordt zo snel mogelijk naar de ontvanger gestuurd, die vervolgens zelf een themakaarten mag uitzoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat de Kerst Keuze Cadeaukaart het allerleukste kerstcadeau van het jaar maakt.

Laat de ontvanger zelf kiezen!
Een leuk cadeau vinden is niet gemakkelijk. Laat uw relatie daarom zélf een keuze maken uit de leukste cadeaubonnen
Kerst Keuze Cadeaukaart - passenoverzicht

Kerst Keuze Cadeau is het leukste kerstcadeau voor uw personeel!

Met Kerst Keuze Cadeau laat u uw personeel kiezen uit de leukste cadeaukaarten. Van de Wehkamp Cadeaukaart, Bioscoopbon, Diner Cadeau tot de Bijenkorf Cadeaukaart en nog veel meer. Bestel nu eenvoudig op factuur met bijpassende kerstbox. Heeft u speciale wensen, zoals een gepersonaliseerde cadeaukaart met bedrijfslogo? Vraag dan nu een offerte aan.