VVV Dinerbon
VVV Dinerbon

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Te besteden bij 2100 lekkere restaurants

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

VVV Dinerbon

Maak iemand blij met een avond heerlijk uit eten bij een restaurant naar keuze met de VVV Dinerbon! Er zijn meer dan 2100 restaurants aangesloten bij de VVV Dinerbon, dus er zit altijd wel een leuk restaurant in de buurt. Van Franse haute cuisine tot Griekse vleespiezen en Hollandse pot. Van alles is mogelijk! De kans dat uw cadeau in de smaak valt, is dus groot. Als u de VVV Dinerbon op een werkdag voor 17:00 bestelt, heeft u 'm morgen al in huis. Bestel nu dus dit lekkere cadeau.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 5 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

VVV Dinerbon geven

Een heerlijk avondje uit eten is altijd een leuk cadeau om te geven en te ontvangen. Zeker wanneer deze te besteden is bij een groot en gevarieerd aanbod aan goede restaurants in de buurt. Met de VVV Dinerbon geeft u altijd een leuke avond uit met lekker eten cadeau. Het is de grootste restaurant bon van Nederland en door de ontvanger te besteden bij meer dan 2100 aangesloten restaurants. Er zijn in iedere uithoek van Nederland wel restaurants aangesloten, en de kans is groot dat er ook een restaurant dat in de smaak valt bij de ontvanger in de buurt is aangesloten. Van chique Michelin restaurant tot een knus eetcafé, van de lekkerste Indiase gerechten tot een echte Hollandse stamppot, alles kan met de VVV Dinerbon! U kunt deze dinercheque eenvoudig en veilig online bestellen. Het is mogelijk om deze direct bij de ontvanger te laten afleveren, maar u kunt hem ook eerst zelf thuis ontvangen om hem vervolgens persoonlijk te overhandigen. Zo komt u nooit met lege handen aan op dat feestje!

VVV Dinerbon direct bestellen

U kunt zelf bepalen welk bedrag u op de VVV Dinerbon laat zetten. Dit kan al vanaf een relatief klein bedrag. U kunt dus zelf kiezen of u bijvoorbeeld een compleet verzorgde avond voor twee personen cadeau geeft, of juist alleen een kleine bijdrage levert aan een heerlijk diner of lekkere lunch. De cheque is daarbij 5 jaar geldig na aankoop, dus de ontvangers hebben alle tijd om een leuk restaurant of eetcafé uit te zoeken! Maak nu iemand die dat verdient blij met een heerlijke avond uit eten, geheel naar eigen wens en invulling met de VVV Dinerbon.