Uitgebreid dineren bestellen
Uitgebreid dineren
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Uitgebreid dineren

Wil je iemand verrassen met een uitgebreid diner in een restaurant naar keuze? Geef dan de ‘Uitgebreid dineren’ thema cadeaubon van Diner Cadeau. Lekker uitgebreid en ontspannen tafelen met drie, vier, vijf, zes of zeven gangen en een mooi glas wijn. Precies te besteden zoals de ontvanger zelf wil! De 'Uitgebreid dineren' cadeaubon is te besteden bij meer dan 3000 restaurants door heel Nederland. Bestel nu deze leuke dinerbon!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Uitgebreid dineren themakaart

Er is weinig zo ontspannend als even heerlijk uitgebreid en lang tafelen. Genieten van heerlijke gerechten, begeleid door heerlijke drankjes. Een uitgelezen mogelijkheid om even helemaal te onthaasten. Je kunt dan ook bijdragen aan deze ontspanning door iemand een ‘uitgebreid dineren’ cadeaubon als geschenk te geven. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger genieten van een ontspannen en uitgebreid diner. Het soort diner dat lekker uitgesmeerd wordt over de hele avond. Geen haast en geen drukte, enkel gezelligheid en lekker eten! De ‘uitgebreid dineren’ cadeaubon is onderdeel van de Dinerbon van Diner Cadeau. Deze kun je dus vrij besteden bij één van de ruim 3250 aangesloten restaurants in Nederland. De aangesloten restaurants zitten verspreid door heel Nederland, zodat er altijd wel een prettig restaurant bij jou in de buurt zit.

Direct online bestellen

De ‘uitgebreid dineren’ cadeaubon komt in pinpasformaat en bevat een magneetstrip, net als de andere themakaart van Diner Cadeau. Afrekenen met de kaart is dus eigenlijk hetzelfde als pinnen. De kaart kan een saldo bevatten tussen €10,- en €150,-, afhankelijk van de gulheid van de cadeaugever natuurlijk! De ontvanger kan zelf bepalen hoe het bedrag op de kaart besteed gaat worden. Na een eventuele transactie blijft het restbedrag op de kaart staan, zodat de kaart meerdere keren gebruikt kan worden. Een flexibele cadeaubon dus, waar de ontvanger veel plezier aan zal beleven. Voor meer informatie kan je de website van Diner Cadeau bezoeken.