Sportief Shoppen Cadeaukaart
Sportief Shoppen Cadeaukaart

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen 

Te besteden bij honderden sportwinkels in Nederland

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Sportief Shoppen Cadeaukaart

Koop nu een Sportief Shoppen Cadeaukaart voor vrienden, familie of personeel. Geschikt voor iedereen die veel sport, of juist wil gaan beginnen met meer lichaamsbeweging. Onder meer te besteden bij Sport 2000, Avanti sport en Run2Day. Met de Sportief Shoppen Cadeaukaart kunnen alle sporters uit de voeten: tennissers, wielrenners, hardlopers, voetballers, golfers en nog veel meer. Bestel direct online!

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Sportief Shoppen Cadeaukaart geven?

Sporten, fit zijn en goed voor jezelf zorgen zijn helemaal van deze tijd. Veel mensen zijn actief bezig om hun conditie en gezondheid te verbeteren op verschillende manieren. De een zit op een teamsport, de ander slooft zich regelmatig uit in de sportschool of gaat een lekker lang stuk rennen. Support sportief gedrag en geef iemand een Sportief Shoppen Cadeaukaart! De Sportief Shoppen Cadeaukaart is een cadeaukaart waarmee u de ontvanger een sportief cadeau naar keuze geeft. De ontvanger kan deze cadeaubon besteden in honderden sportwinkels, waaronder alle vestigingen van SPORT 2000, Avantisport, Run2Day, Topshelf Megastores en Profile de Fietsspecialist. Naast in al deze fysieke winkels kan de Sportief Shoppen Cadeaukaart ook worden besteed bij enkele sportgerelateerde webshops, waarvan u een overzicht op de website kunt vinden. Of de ontvanger nou toe is aan een mooie voetbaloutfit, nieuwe hardloopschoenen of een fiets(accessoire), hij of zij kan dit allemaal aanschaffen met de Sportief Shoppen Cadeaukaart! De veelzijdigheid van de kaart maakt het daarom het leukste sportieve cadeau om te geven aan jong en oud.

Gemakkelijk online te bestellen

U kunt online een fysieke Sportief Shoppen Cadeaukaart bestellen en deze bij u thuis laten afleveren. Zo kunt u de cadeaukaart persoonlijk overhandigen aan de ontvanger. Ook kunt u indien gewenst de cadeaukaart direct bij de ontvanger laten bezorgen. Lekker makkelijk dus! Hoeveel geld u op de kaart laat zetten, dat bepaald u als gever uiteraard zelf. Elk bedrag tussen €10 en €150 is mogelijk. De Sportief Shoppen Cadeaukaart is daarmee geschikt voor iedere gelegenheid, groot of klein! Voor een kleine meerprijs kunt u ook een persoonlijke boodschap, cadeauverpakking of flesje wijn toeveogen aan uw bestelling. Maak nu een vriend, familielid of collega blij met dit leuke sportieve cadeau!