Shoes & Sneakers Banner
Shoes & Sneakers
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Shop in meer dan 150+ (web)winkels

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Shoes & Sneakers Cadeaukaart

Wat je stijl ook is, een paar nieuwe schoenen of sneakers is altijd welkom! Met Shoes & Sneakers Cadeau vind je het ene paar dat nog mist in je kast. Zeker weten. Want je kunt de cadeaubon gebruiken in meer dan 150 (online) winkels. Dus wat je stijl ook is, je slaagt gegarandeerd. 
 
Aktiesport, Tamaris, Foot Locker, Perry Sport, Wehkamp, Nubikk, Cruyff, Blackstone en nog veel meer: ze doen allemaal mee. Dus de ontvanger heeft eindeloos veel keus. Hoeveel er op de cadeaukaart staat bepaal je zelf. Je hebt al een Shoes & Sneakers Cadeau vanaf tien euro.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte. En is zowel op de webshops als in de winkels te besteden bij de bijbehorende acceptanten. 

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.