Nationale EntertainmentCard bestellen
Nationale EntertainmentCard

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Te besteden bij vele multimediawinkels en webshops

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale EntertainmentCard

De Nationale EntertainmentCard is het perfecte cadeau voor liefhebbers van films, muziek en games. Het kan namelijk lastig zijn om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Ook weten liefhebbers vaak zelf heel goed welke game, CD of DVD ze willen hebben. Met de Nationale EntertainmentCard kan hij of zij lekker zelf iets uitkiezen bij onder andere Bol.com, Media Markt en Velvet Music. Twijfel niet langer over uw cadeau en geef de Nationale EntertainmentCard! 

Deze cadeaukaart is 3 jaar te besteden bij alle aangesloten fysieke winkels én online bij meerdere webshops.

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Entertainment Giftcard geven?

U kent het wel, u probeert een cadeau te verzinnen voor een liefhebber van films, muziek of games. Lastig, want smaken verschillen en er valt ook niet over te twisten. Veel mensen zijn vrij stellig in wat ze leuk vinden en het is dan ook moeilijk om voor iemand zo’n persoonlijk cadeau te geven. Wees niet bevreesd, want wij hebben voor u de oplossing: De Nationale EntertainmentCard! Een simpel, maar zeer effectief en geschikt cadeau. De Nationale EntertainmentCard kan besteed worden in ruim 2800 fysieke winkels en webshops. Wat dacht u bijvoorbeeld van tickets voor een evenement of een concert? Daar blijft het niet bij uiteraard. Denk bijvoorbeeld aan Lp’s, Cd’s, games, luisterboeken en Dvd’s. Met de Nationale EntertainmentCard kan de multimedialiefhebber alle kanten op.

Bestel eenvoudig en snel online

Handig dus, want iedere ontvanger van de Nationale EntertainmentCard kan deze dicht bij huis uitgeven aan allerlei multimedia-artikelen. De cadeaubon komt in handig pinpasformaat en als gever van het cadeau kunt u zelf bepalen hoeveel geld er op de kaart komt te staan. Dit kan van €10 tot €150, zodat u zelf kunt bepalen hoe groot het cadeau is. Nog beter: de ontvanger kan zelf bepalen of het bedrag in één keer besteed wordt of dat het over meerdere aankopen gespreid wordt. Het restbedrag na een transactie blijft namelijk gewoon op de Nationale EntertainmentCard staan. De ideale cadeaubon dus voor de twijfelende gever én ontvanger. Bestel direct online en u heeft uw cadeau misschien morgen al in huis.