Bioscoopbon kopen
Nationale Bioscoopbon
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Online en in de biocopen / filmtheaters te besteden

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geef je een ontspannen bioscoopbezoek cadeau. Te besteden bij alle bioscopen én de meeste filmtheaters in heel Nederland! De ontvanger bepaalt zelf of het een romantische komedie, thriller, actiefilm of art-housefilm wordt. Een bak popcorn maakt het geheel compleet. De Bioscoopbon is één van de meest gewilde cadeaubonnen! Bestel nu eenvoudig online. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 5 jaar na uitgifte bij alle aangesloten bioscopen, filmtheaters en webshops. 

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Nationale Bioscoopbon

Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond uit cadeau. De Nationale Bioscoopbon is geldig bij alle bioscopen én de meeste filmtheaters in Nederland en in te leveren voor elke gewenste film, op elke gewenste dag! De Nationale Bioscoopbon is te verkrijgen met een open waarde. Dat betekent dat je zelf een waarde tussen de
€ 5,00 en € 150,00 kunt kiezen. De Nationale Bioscoopbon is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop of het filmtheater. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes.

Kijk voor de acceptatiepunten bij de ‘Bioscoopzoeker’ op www.bioscoopbon.nl

De Nationale Bioscoopbon
Het leukste cadeau in het donker

Bioscoopbon makkelijk bestellen

Het leuke aan de Nationale Bioscoopbon is dat je een cadeau geeft waarmee de ontvanger zelf kan bepalen wat voor avond hij of zij tegemoet gaat. Een spannende avond bijvoorbeeld, of een romantische, of een hilarische. Je snapt het, de Bioscoopbon is een veelzijdige cadeaubon, waar de ontvanger zelf invulling aan kan geven. Als gever kan je echter ook het één en ander personaliseren aan de cadeaukaart. Het bedrag natuurlijk, van 5 €,- tot 150 €,-, maar ook het design van de kaart is aan te passen. Een persoonlijk tintje dus aan de cadeaubon. Zo kan je de ontvanger meerdere bezoekjes aan de bioscoop cadeau doen. Zo is de Nationale Bioscoopbon nog steeds het leukste cadeau in het donker.