Theater- of Museumbon kopen?
Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Tickets kopen voor theater, musea of monumenten!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte cultuurliefhebber? Geef dan de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart! Dit is een museumbon en theaterbon in één. De ontvanger kan genieten van een ontspannen dagje uit bij één van de aangesloten musea, theaters en monumenten. Ook is deze cadeaukaart online te besteden bij de Nationale Theaterkassa en bij Eventim. Laat de ontvanger genieten van een concert, een musical, van toneel, dans- of van een andere theatervoorstellingen. Eén ding is zeker met de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart wordt iedereen vermaakt!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Waar kan ik een Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart kopen?

Wat geef je de echte cultuurliefhebber als cadeau? De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart! Dit is hét leukste culturele cadeau van Nederland, waarmee de ontvanger toegangstickets kan aanschaffen voor een breed aanbod aan musea, theatervoorstellingen en monumenten. Het is dus een theaterbon en museumbon in één. Deze cadeaukaart, waar je een bedrag naar keuze op kunt laten zette tussen de €10,00 en €150,00 is daarmee zowel een perfect persoonlijk cadeau als een geschikt zakelijk cadeau. De ontvanger richt zelf zijn culturele dag uit in, waardoor je weet dat jouw cadeau altijd in de smaak zal vallen! De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart wordt altijd geleverd in een mooie geschenkverpakking met ruimte voor een persoonlijke boodschap. Er zijn diverse culturele instellingen door heel Nederland aangesloten bij deze museum- en theaterbon. Zo kan de ontvanger altijd wel een leuke locatie vinden voor een uitje. Bovendien geef je niet alleen een leuk cadeau, maar geef je ook een steuntje in de rug van de culturele sector. Wacht dus niet langer en bestel de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

Theaterbon en Museumbon in één

De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart is een theaterbon en museumbon in één. Het leuke aan het geven van deze cultuurkaart is dat deze te besteden is aan toegangskaarten voor de meest uiteenlopende culturele instellingen verspreid over heel Nederland. Van mooie monumenten in Drenthe tot musea in Amsterdam en Den Haag of theatervoorstellingen door heel het land, overal is er met deze cadeaukaart wel iets leuks te beleven. De grote variëteit aan aangesloten culturele instellingen zorgt er bovendien voor dat de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart geschikt is om te geven aan jong en oud. Voor alle leeftijden zijn er leuke en passende bestedingsmogelijkheden in alle hoeken van het land. Op onze website kun je een overzicht zien van alle bij ons aangesloten culturele instellingen, en in de ticketshop staan alle theatervoorstellingen waar op dit moment kaarten voor kunnen worden aangeschaft met deze theaterbon/museumbon. Deze voorstellingen wisselen regelmatig en steeds meer culturele instellingen sluiten zich bij ons aan, waardoor de bestedingsmogelijkheden met de dag groeien! Bekijk zelf het aanbod doe een Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart cadeau!