High Tea bon
High Tea bon
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

High tea bij een locatie naar keuze

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

High Tea bon

De High Tea bon is ideaal voor iedereen die dol is op theeleuten, zoetigheid en kleine broodjes. De ontvanger kiest zelf waar, wanneer en met wie de high tea gaat plaatsvinden. Bestel direct!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 1 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

High Tea bon geven?

Ken je iemand die heel erg kan genieten van een heerlijke High Tea en wil je iemand verrassen? Bestel dan nu de ‘’Heerlijke High Tea’’ bon! Met deze cadeaubon kan je genieten van een geweldige High Tea bij een van de ruim 2900 restaurants die zijn aangesloten bij Dinercadeau. Je kan met deze cadeaubon genieten met vrienden of vriendinnen van een gezellig dagje weg, maar je kan ook jouw ouders eens lekker laten verwennen met allemaal lekkernijen. Wil je liever een romantische High Tea? Dan is de High Tea bon ook voor deze gelegenheid de juiste keuze! Iedereen houdt natuurlijk van een andere soort High Tea en daarom is het fijn dat je een ruime keuze heeft uit verschillende soorten restaurants en dus ook verschillende soorten High Tea. Je kunt ook kijken naar de service van de restaurants en de aanbiedingen die zij hebben voor een High Tea. Zo maak je de juiste keuze en kan je optimaal genieten. 

Bestellen van de High Tea bon

Als je vindt dat de ‘’Heerlijke High Tea’’ bon een leuk cadeautje is, bestel deze dan gerust online. Wanneer je aan het bestellen bent heb je een aantal opties waar je gebruik van kunt maken bij de bestelling. Eerst kan je kiezen welk bedrag je op de kaart wilt zetten. Het bedrag wat je op de kaart kunt zetten moet tussen de €10,- en €150,- zijn. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel geld er op komt te staan! Vervolgens kan je ook kiezen of je een persoonlijke boodschap op de kaart wilt zetten, dit is gratis. Ook heb je de keuze om de kaart speciaal te laten inpakken. De kaart wordt standaard ingepakt in een leuk ‘’Heerlijke High Tea’’ verpakking. De kaart wordt vervolgens naar jou of een andere ontvanger (naar keuze) opgestuurd en de High Tea bon kan gebruikt worden.