High Tea bon
High Tea bon
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

High tea bij een locatie naar keuze

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

High Tea bon

De High Tea bon is ideaal voor iedereen die dol is op theeleuten, zoetigheid en kleine broodjes. De ontvanger kiest zelf waar, wanneer en met wie de high tea gaat plaatsvinden. Bestel direct!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 1 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 100 verzilveropties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

High Tea bon geven?

Kent u iemand die heel erg kan genieten van een heerlijke High Tea en wilt u iemand verrassen? Bestel dan nu de ‘’Heerlijke High Tea’’ bon! Met deze cadeaubon kunt u genieten van een geweldige High Tea bij een van de ruim 2900 restaurants die zijn aangesloten bij Dinercadeau. U kunt met deze cadeaubon genieten met vrienden of vriendinnen van een gezellig dagje weg, maar u kunt ook uw ouders eens lekker laten verwennen met allemaal lekkernijen. Wilt u liever een romantische High Tea? Dan is de High Tea bon ook voor deze gelegenheid de juiste keuze! Iedereen houdt natuurlijk van een andere soort High Tea en daarom is het fijn dat u een ruime keuze heeft uit verschillende soorten restaurants en dus ook verschillende soorten High Tea. U kunt ook kijken naar de service van de restaurants en de aanbiedingen die zij hebben voor een High Tea. Zo maakt u de juiste keuze en kunt u optimaal genieten. 

Bestellen van de High Tea bon

Als u vindt dat de ‘’Heerlijke High Tea’’ bon een leuk cadeautje is, bestel deze dan gerust online. Wanneer u aan het bestellen bent heeft u een aantal opties waar u gebruik van kunt maken bij de bestelling. Eerst kunt u kiezen welk bedrag u op de kaart wilt zetten. Het bedrag wat u op de kaart kunt zetten moet tussen de €10,- en €150,- zijn. U kunt dus zelf bepalen hoeveel geld er op komt te staan! Vervolgens kunt u ook kiezen of u een persoonlijke boodschap op de kaart wilt zetten, dit is gratis. Ook heeft u de keuze om de kaart speciaal te laten inpakken. De kaart wordt standaard ingepakt in een leuk ‘’Heerlijke High Tea’’ verpakking. De kaart wordt vervolgens naar u of een andere ontvanger (naar keuze) opgestuurd en de High Tea bon kan gebruikt worden.