Heerlijk dineren in de buurt
Heerlijk dineren in de buurt
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Heerlijk dineren in de buurt

Geef een 'Heerlijk dineren in de buurt' themabon van Diner Cadeau! Dit is een geslaagd cadeau voor iedereen die graag buiten de deur eet. De ontvanger kan dineren bij meer dan 3250 aangesloten restaurants in Nederland. Er zit dus altijd wel een leuke gelegenheid in de buurt! Bestel de 'Heerlijk dineren in de buurt' nu online.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Heerlijk dineren in de buurt

Met de ‘Heerlijk dineren in de buurt’ cadeaubon kun je een diner bij een goed restaurant in de buurt cadeau doen. Deze cadeaubon is onderdeel van Diner Cadeau en met deze kaart kun je bij ruim 3250 aangesloten restaurants terecht voor een aangenaam en smakelijk diner. De aangesloten restaurants zijn verspreid door heel Nederland, zodat er altijd een fijn restaurant bij jou in de buurt zit. Deze Diner Cadeau special kan op dezelfde manier uitgegeven worden als de Diner Cadeau Dinerbon. Het fijne hieraan is dat je een verschillend aanbod aan restaurants hebt om uit te kiezen. Verschillende keukens, verschillende stijlen en verschillende concepten. Gevarieerd en spannend op pad dus met deze cadeaubon! Geniet van een gezellig eetcafé of laat je een avond culinair in de watten leggen bij een heus sterrenrestaurant. Aan de ontvanger van de cadeaubon de keus!

Een themakaart van Diner Cadeau

Net als de Diner Cadeau Dinerbon is de ‘heerlijk dineren in de buurt’ cadeaubon er één in pinpasformaat inclusief magneetstrip. Afrekenen na het dineren is dus heel simpel. De gever van de cadeaubon kan zelf bepalen hoeveel saldo er op de kaart komt te staan, van €10,- tot €150,-. De ontvanger van de cadeaubon hoeft eigenlijk alleen nog maar een fijn restaurant uit te zoeken en de kaart mee te nemen. Het bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. Een eventueel restbedrag blijft na een transactie gewoon op de kaart staan. Bezoek voor meer informatie de website van Diner Cadeau.