Gezellig samen uit eten bestellen
Gezellig samen uit eten

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Te besteden bij meer dan 2900 restaurants in Nederland!

Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Gezellig samen uit eten

De ‘Gezellig samen uit eten’ themabon van Diner Cadeau is een cadeau waar iedereen blij van wordt. Deze is namelijk te besteden bij meer dan 2900 restaurants door heel Nederland. Heerlijke gerechten, mooie wijnen, gastvrije bediening en een goede gezelschap zijn dé ingrediënten voor een geslaagd avondje uit. Bestel nu de 'Gezellig samen uit eten' dinerbon!

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Gezellig samen uit eten

De ontspannende ervaring van uit eten gaan berust natuurlijk niet alleen op het lekkere eten alleen. Ook het gezelschap waarmee u plaatsneemt alsmede de ambiance en de sfeer zijn erg belangrijk voor een aangename en ontspannende avond. De ‘gezellig samen uit eten’ themakaart sluit hier natuurlijk perfect op aan. Deze themakaart is onderdeel van de Diner Cadeau Dinerbon en kan zodoende uitgegeven worden bij ruim 2900 aangesloten restaurants. De restaurants zijn verspreid door heel Nederland, zodat er altijd wel een geschikt restaurant bij u in de buurt zit. Met de ‘gezellig samen uit eten’ cadeaukaart kunt u wel een extra persoonlijk tintje meegeven aan uw cadeau. Zo kunt u bijvoorbeeld een suggestie doen over waar de cadeaubon te besteden. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, zowel voor de gever als voor de ontvanger.

Een speciaal Diner Cadeau

Aangezien de ‘gezellig samen uit eten’ cadeaubon er één van de Diner Cadeau Dinerbon is komt de kaart in pinpasformaat, inclusief magneetstrip. Afrekenen is dus heel simpel. De gever van de cadeaubon kan zelf bepalen hoeveel saldo er op de kaart komt te staan, van 10 €,- en de 150 €,-, afhankelijk van hoe gul de gever is uiteraard. De ontvanger kan zelf bepalen hoe het bedrag besteed wordt. Dat kan in één keer maar bij een eventueel restbedrag na een transactie blijft het overige bedrag gewoon op de kaart staan, zodat de ontvanger meerdere keren uit eten kan gaan met dezelfde kaart. Kijk voor meer informatie op de website van de Diner Cadeau.