Dinner Cheque bestellen
Dinner & Hotel Cheque
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Te besteden bij 1200+ leuke hotels en restaurants

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Dinner & Hotel Cheque

Dinner & Hotel Cheque is een feestelijk en persoonlijk cadeau! Deze cadeaukaart is namelijk vrij te besteden bij meer dan 1200 hotels, restaurants en cafés. De ontvanger kan dus heerlijk genieten van een luxe etentje en/of overnachting op een locatie naar keuze. Keuze uit vele acceptanten, verspreid door heel Nederland. Ken je iemand die wel een ontspannen avondje uit heeft verdiend? Bestel dan nu online de Dinner & Hotel Cheque!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Dinner Cheque cadeau geven?

De Dinner Cheque is een hotelbon en dinerbon in één. Cadeaubonnen zijn een erg leuke manier om iemand een leuk uitje naar keuze cadeau te doen en bovendien een erg leuk geschenk om te krijgen!.Veel cadeaubonnen zijn echter vrij beperkt in de soort van uitjes waaraan ze kunnen worden besteed. Zo zijn er cadeaubonnen speciaal voor een dinertje in een leuk restaurant, of hotelbonnen voor een overnachting. Met andere cadeaubonnen kan de ontvanger heerlijk gaan borrelen of cocktails drinken in een leuk café of een hippe bar. Dit zijn natuurlijk allemaal leuke activiteiten, maar soms wil je de ontvanger wellicht niet beperken in het soort activiteit waaraan hij of zij de cadeaubon besteedt. Daarom hebben wij nu de perfecte cadeaubon voor jou: de Dinner Cheque. Met deze bijzondere cadeaubon kan de ontvanger een heerlijke avond uit beleven bij een van de vele aangesloten restaurants, cafés en hotels. De Dinner Cheque is daarmee een restaurantbon, een cafébon en een hotelbon in een. Dit maakt het een zeer veelzijdige cadeaubon die extra leuk is om te geven en te krijgen!

Bestel uw Dinner Cheque online

Het geven van een Dinner Hotel Cheque is naast erg leuk ook nog eens zeer eenvoudig. Bestel de cadeaubon online en laat deze desgewenst prachtig inpakken door onze professionele inpakservice! Je kan ervoor kiezen jouw cadeau persoonlijk aan de ontvanger te overhandigen, maar wij kunnen deze ook direct naar de ontvanger verzenden. Handig wanneer de ontvanger van het cadeau ver weg woont! Om jouw cadeau op afstand extra leuk te maken kan je een persoonlijke boodschap laten toevoegen in het doosje van de cadeaukaart. Laat om het feest helemaal compleet te maken een lekker flesje wijn mee bezorgen en je bent verzekerd van een leuk en persoonlijk cadeau waar je iedere ontvanger zeer blij mee maakt! Het bedrag dat op de Dinner Cheque komt te staan dat bepaal je uiteraard als gever. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,- en de €150,-, dus de Dinner & Hotel cheque is een geschikt cadeau voor zowel grote als kleine cadeaugelegenheden!