Dineren bij sterrenzaken
Dineren bij sterrenzaken

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Uitgebreid dineren in een toprestaurant naar keuze

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Dineren bij sterrenzaken

Met de ‘Dineren bij sterrenzaken’ themakaart gaat de ontvanger dineren bij de beste sterrenrestaurants. Keuze uit 2900+ locaties, waarvan 18 met Michelinster! Bestel direct voor de echte fijnproever.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 1 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Dineren bij sterrenzaken

Houdt u van echt lekker eten of kent u iemand die hier van houdt? Dan is de ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ dinercadeau de juiste keuze voor u. Met deze cadeaukaart kunt u terecht bij alle fantastische sterrenzaken die aangesloten zijn bij dinercadeau. Op de site kunt u zien welke restaurants hierbij aangesloten zijn. Heeft u altijd al bij dat ene sterrenrestaurant willen eten? Dan kunt u dat nu doen met uw ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ dinerbon! U hoeft zeker niet alleen te gaan dineren met deze themakaart. U mag gerust familie, vriendelijk, collega’s of een zakelijk diner meenemen met deze kaart. Ook kunt u uitstekend met de ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ dinerbon romantisch dineren bij één van de vele sterrenrestaurants van Dinercadeau. U kunt verwachten dat de sterrenrestaurant topkwaliteit eten serveren. Verder heeft een sterrenrestaurant naast heerlijk eten ook een prachtig interieur. U heeft dus ook een geweldig genot voor het oog! Kent u iemand die helemaal weg is van sterrenrestaurants? Of wilt u juist iemand meenemen met de ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ dinerbon? Bestel dan gerust de kaart en geniet van een heerlijk avondje uniek dineren!

Online bestellen van de cadeaubon

Het online bestellen van de ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ cadeaukaart gaat hetzelfde als bij de dinerbon. U bestelt de kaart online en zet er een bedrag naar keuze op (€10,- tot €150,-). Wilt u er een persoonlijk berichtje aan toevoegen? Dan kan dat ook! Dit is geheel gratis en u kunt zelf bepalen wat erop komt! De kaart wordt vervolgens in een leuke ‘’Dineren bij sterrenzaken’’ verpakking naar u opgestuurd. Vervolgens komt de kaart bij u of degene van de verrassing aan en kan er gebruik van gemaakt worden. De kaart kan voor jong en oud gebruikt worden. U kunt dus heerlijk uniek gaan dineren met uw kinderen, ouders, vrienden, familie, goede collega’s of ander gezelschap bij de beste sterrenrestaurants van Nederland!