Bestel nu een Diner Cadeaukaart
Diner Cadeau

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Te besteden bij meer dan 3000 restaurants in Nederland!

Voor 17.00 uur op werkdagen besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Diner Cadeaukaart

De Diner Cadeaukaart is de nr. 1 dinerbon van dit moment. Te besteden bij meer dan 3000 restaurants van alle soorten en maten, verspreid over heel Nederland. Heerlijke gerechten, bijpassende wijnen, nieuwe smaken en een goed gezelschap zijn dé ingrediënten voor een goed diner. Wilt u ook iemand verrassen met een verzorgde avond uit? Bestel dan nu de Diner Cadeaukaart.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na aankoop bij alle aangesloten locaties

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Waar kan ik een Diner Cadeaukaart kopen?

Wilt u graag een verrukkelijk avondje uit cadeau doen? Kies dan voor ons Diner Cadeaukaart, een regelrechte klassieker van Cadeaubonnen.nl. U kunt onze Diner Cadeaukaart vrij besteden bij zo’n 3000 restaurants in Nederland. Het mooie is dat het aantal restaurants dat de Diner Cadeaukaart accepteert dagelijks én gestaag groeit! De mogelijkheden die u heeft met onze Diner Cadeaukaart breiden dus dagelijks uit, altijd mooi meegenomen. Net als voor onze andere cadeaubonnen geldt voor de Diner Cadeaukaart dat u zelf kunt bepalen welk bedrag er op de kaart komt te staan, van €10,- tot €150,-. De ontvangers van het cadeau kunnen daarna zelf een avondje uit regisseren bij een restaurant naar keuze in de omgeving!

Diner Cadeaukaart nu bestellen

Het assortiment aan restaurants dat de Diner Cadeaukaart accepteert gaat van sterrenrestaurants tot kleinere, gezellige eetcafés. U kunt met uw Diner Cadeaukaart oneindig variëren. Zo kunt u genieten van veel verschillende internationale keukens, maar natuurlijk ook van onze eigen Hollandse cuisine. Met de Diner Cadeaukaart is er dus voor iedere smaak wat wils. Ook handig, de restaurants die de Diner Cadeaukaart accepteren zitten verspreid over heel Nederland, zodat er altijd wel een restaurant bij u in de buurt zit. U hoeft uw Diner Cadeaukaart niet in één keer uit te geven natuurlijk. Het restbedrag blijft gewoon op de kaart staan. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het pinnen van de rest van het bedrag, zodat uw Diner Cadeaukaart altijd prettig flexibel inzetbaar is. Kijk voordat u op stap gaat op de site van de Diner Cadeaukaart en zoek een gezellig restaurant uit!