Kerstcadeau

Het nr. 1
kerst cadeau
van 2017!

Het leukste kerstcadeau voor uw personeel of relaties! Met de Kerst Keuze Cadeaukaart geeft u áltijd een passend cadeau.

Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Bestel eenvoudig op factuur

Verkrijgbaar van € 5,- tot € 150,-

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!
dagje uit jaarkaart
*Minimum afname 10 kaarten
Kerst Keuze Cadeau geven?

Zoekt u nog een geschikt kerstcadeau voor uw vrienden, kennissen en/of collega’s? Dan heeft u dat nu gevonden! De Kerst Keuze Cadeaukaart is de meest veelzijdige cadeaukaart van dit moment, waarmee u de meest uiteenlopende ontvangers gelukkig kunt maken. Het leuke aan de Kerst Keuze Cadeaukaart is dat de ontvanger de vrijheid heeft om zelf invulling te geven aan zijn of haar kerstcadeau. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger namelijk zelf een thema uitzoeken uit het brede aanbod van cadeaubonnen op deze site. Met Diner Cadeau kan er uitgebreid gedineerd worden bij een restaurant naar keuze. Met de bol.com cadeaukaart kan er naar hartenlust gewinkeld worden uit het eindeloze assortiment op bol.com. Met Boeken Cadeau kan de ontvanger een fijn boek of e-book naar keuze bestellen. Het Kerst Keuze Cadeau is het ideale kerstcadeau voor iedereen die u dit jaar wilt verassen!

Kerst Keuze Cadeau eenvoudig bestellen

De Kerst Keuze Cadeaukaart is niet alleen het ideale kerstcadeau, maar ook nog een heel gemakkelijk in gebruik. U kunt de cadeaukaart online bestellen via deze website. Bestelt u namens een bedrijf? Zakelijke bestellingen gaan gewoon via een factuur. Kies een bedrag naar keuze tussen de €5 en €150, dat op de kaart komt te staan. Voor een kleine meerprijs krijgt u er ook nog een vrolijke kerstverpakking bij! De Kerst Keuze Cadeaukaart wordt zo snel mogelijk naar de ontvanger gestuurd, die vervolgens zelf een themakaarten mag uitzoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat de Kerst Keuze Cadeaukaart het allerleukste kerstcadeau van het jaar maakt.

Laat de ontvanger zelf kiezen!
Kiezen is niet gemakkelijk. Laat uw relatie daarom zélf een keuze maken uit ons volledige aanbod:
kerstcadeau

Kerst Keuze Cadeau het leukste geschenk voor uw personeel!

Met de keuze kaart laat u uw personeel kiezen tussen de leukste cadeaukaarten. Van Bol.com, Diner Cadeau tot VVV Giftcard en nog veel meer. Bestel nu eenvoudig op factuur met leuke bijpassende luxe cadeaubox. Heeft u speciale wensen, zoals een flesje wijn bij de keuze kaart of een gepersonaliseerde cadeaukaart? Vraag dan nu een offerte op.