Winkel Cheque slider
Winkel Cheque Giftcard
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Shoppen bij o.a. Vitaminstore, Hunkemöller en Vintage Jewellery

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Winkel Cheque Cadeaukaart

Maak iemand blij met de meest veelzijdige cadeaubon van Nederland; de Winkel Cheque Cadeaukaart! Deze is namelijk te besteden bij een ruim aanbod van leuke en toonaangevende (web)winkels, waaronder Hunkemöller, Vintage Jewellery, Sparkle Amsterdam en Vitaminstore. Ook kan je de Winkel Cheque inwisselen voor een heerlijk dagje in de sauna bij Thermen Bussloo, of een overnachting boeken in een hotel naar keuze met de Hotel Giftcard. De ontvanger kan dus helemaal zelf invulling geven aan zijn of haar cadeau. Dat maakt de Winkel Cheque Cadeaukaart een geschikt cadeau voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Bestel nu eenvoudig online!

Deze cadeaubon is te besteden tot  2 jaar na uitgifte.

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 100 verzilveropties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Winkel Cheque Cadeaukaart geven?

De Winkel Cheque Cadeaukaart is echt een cadeaukaart waar iedereen blij mee is. Met De Winkel Cheque Cadeaukaart kun je namelijk écht alle kanten op en dan overdrijven we niet. Deze cadeaubon is in grote webshops te besteden aan een enorm aanbod. Een kleine greep uit de mogelijkheden: vitamines, een fijn weekendje weg, fraaie en hippe woonaccessoires en nog veel en veel meer. Een zeer gevarieerd assortiment dus. De enige limiterende factor is eigenlijk jouw creativiteit! De Winkel Cheque Cadeaukaart is dus erg breed besteedbaar en dit maakt het tot het ideale cadeau voor twijfelende gevers, maar ook voor twijfelende ontvangers. De cadeaubon is namelijk voor iedereen geschikt, zeker aangezien de ontvangers helemaal zelf invulling kunnen geven aan waar de Winkel Cheque Cadeaukaart aan besteed gaat worden. Het is dus een prima cadeau voor zowel mannen als vrouwen en voor jong én oud! Daar komt nog eens bij dat de Winkel Cheque Cadeaukaart een fraaie, luxe uitstraling heeft, waar iedereen mee voor de dag kan komen!

Bestel nu makkelijk en snel

Als je De Winkel Cheque Cadeaukaart geeft, kun je zelf bepalen hoeveel tegoed er op de kaart gezet wordt. Dit kan van een bedrag van €10 tot €150. Het prettige is dat de ontvanger daarna zelf kan bepalen of het hele bedrag in één keer besteed wordt of in meerdere delen. Je geeft een shopervaring cadeau bij o.a. Vintage Jewellery, Hunkemöller, Thermen Bussloo en The Little Green Bag. Het eventuele restbedrag blijft gewoon op de kaart staan, zodat men de Winkel Cheque Cadeaukaart kunt gebruiken voor meerdere, onafhankelijke aankopen. Deze leuke cadeaubon is dus flexibel en op erg veel plekken te besteden. Zo kun je echt iedereen blij maken met dit geschenk! Bestel nu de Winkel Cheque Cadeaukaart online en je hebt snel een leuk cadeau in huis.