Winkelcheque banner
Winkelcheque
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Shoppen bij o.a. Rituals, Hunkemöller, Zalando en Vintage Jewellery

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Winkelcheque

Maak iemand blij met de veelzijdige Winkelcheque! Deze cadeaubon is te besteden bij duizenden toonaangevende winkels en webshops, waaronder Hunkemöller, Vintage Jewellery, Ideal of Sweden, ICI Paris XL, Rituals, The Little Green Bag, Only for Men, Zalando en Vitaminstore. Ook kan je de Winkelcheque inwisselen voor een heerlijk dagje in de sauna bij Thermen Bussloo, of een overnachting boeken in een hotel naar keuze met de Hotel Giftcard. De ontvanger kan dus helemaal zelf invulling geven aan zijn of haar cadeau. Dat maakt de Winkelcheque een ideaal cadeau voor iedereen!

Deze cadeaubon is te besteden tot  2 jaar na uitgifte.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Winkelcheque geven?

De Winkelcheque is echt een cadeaukaart waar iedereen blij mee is. Met De Winkelcheque kun je namelijk écht alle kanten op en dan overdrijven we niet. Deze cadeaubon is in grote webshops te besteden aan een enorm aanbod. Een kleine greep uit de mogelijkheden: vitamines, een fijn weekendje weg, fraaie en hippe woonaccessoires en nog veel en veel meer. Een zeer gevarieerd assortiment dus. De enige limiterende factor is eigenlijk jouw creativiteit! De Winkelcheque is dus erg breed besteedbaar en dit maakt het tot het ideale cadeau voor twijfelende gevers, maar ook voor twijfelende ontvangers. De cadeaubon is namelijk voor iedereen geschikt, zeker aangezien de ontvangers helemaal zelf invulling kunnen geven aan waar de Winkelcheque aan besteed gaat worden. Het is dus een prima cadeau voor zowel mannen als vrouwen en voor jong én oud! Daar komt nog eens bij dat de Winkelcheque een fraaie, luxe uitstraling heeft, waar iedereen mee voor de dag kan komen!

Bestel nu makkelijk en snel

Als je de Winkelcheque geeft, kun je zelf bepalen hoeveel tegoed er op de kaart gezet wordt. Dit kan van een bedrag van €10 tot €150. Het prettige is dat de ontvanger daarna zelf kan bepalen of het hele bedrag in één keer besteed wordt of in meerdere delen. Je geeft een shopervaring cadeau bij o.a. Vintage Jewellery, Hunkemöller, Thermen Bussloo en The Little Green Bag. Het eventuele restbedrag blijft gewoon op de kaart staan, zodat men de Winkel Cheque Cadeaukaart kunt gebruiken voor meerdere, onafhankelijke aankopen. Deze leuke cadeaubon is dus flexibel en op erg veel plekken te besteden. Zo kun je echt iedereen blij maken met dit geschenk! Bestel nu de Winkelcheque online en je hebt snel een leuk cadeau in huis.