Weekendjeweg.nl Cadeau Card
Weekendjeweg.nl Cadeau Card
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Ruime keuze uit hotels en bungalowparken

Voor 17.00 uur op werkdagen besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card geef je een heerlijke overnachting cadeau! Met deze veelzijdige cadeaubon heeft de ontvanger keuze uit een ruim aanbod hotels en bungalowparken in o.a. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Te besteden bij Centerparcs, Van der Valk Hotels & Restaurants, Landal GreenParks en vele andere aanbieders.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte. Te verzilveren op weekendjeweg.nl en bungalows.nl.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Is het mogelijk om meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards in te leveren voor één boeking?

In principe kun je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards gebruiken voor één boeking, tenzij anders vermeld. Of het mogelijk is om meerdere cadeau cards te verzilveren, hangt af van waar je de cadeau card hebt aangeschaft.
• Wanneer je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card hebt gekocht via de webshop van Weekendjeweg.nl of bij een van onze verkooppunten in de retail, heb je de mogelijkheid om meerdere cadeau cards in te leveren voor een boeking.
• Wanneer je de (digitale) Weekendjeweg.nl Cadeau Card online aanschaft via een partner van Weekendjeweg.nl, kun je slechts één cadeau card per boeking inwisselen. Deze voorwaarde wordt duidelijk vermeld op de website van de partner voordat je de cadeau card aanschaft, evenals in de e-mailtemplate van de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Echter is het wel mogelijk om deze digitale cadeau card te combineren met een fysieke Weekendjeweg.nl Cadeau Card (pasje), een cadeaukaart waar Weekendjeweg.nl acceptant van is (bijvoorbeeld VVV), of een kortingsbon.