Sauna & Wellness cadeaubon
Nationale Sauna & Wellness Cadeaubon
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Besteedbaar bij meer dan 210 sauna's in Nederland!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale Sauna & Wellness Cadeaubon

Ben je op zoek naar een geschikt cadeau voor iemand die wel een heerlijke, ontspannende dag verdiend? Dan hebben wij de juiste cadeaubon in huis: de Sauna & Wellness cadeaubon!

Onder andere te besteden bij: Sauna Swoll, Sauna & Bodycare Apeldoorn, Sauna de Bongerd, Thermen La Mer, Sauna en Beauty de Thermen Nijmegen, Sauna de Heuvelrug, Thermae Son, Sauna het Friese Woud, Sauna & Beauty de Veluwe, Thermen Bussloo, Wellness Warmond, Sauna en Beauty Centre du Lac, Wellnessboot Mill – Fitland Thermen & Beauty, Wellness Goes - Fitland Thermen & Beauty, Wellness Sittard - Fitland Thermen & Beauty, Thermen & Beauty de LeeuwerikHoeve, Fort Resort Beemster, Fontana Resort Bad Nieuweschans, Hotel & Wellness Zuiver, Sauna Thermen 5 mei, Thermae 2000, Restaurant, Hotel & Spa Spavarin. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten sauna’s.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Waar kan ik een Saunabon kopen?

Als ontvanger van een Sauna & Wellness cadeaubon kun je bij één van de aangesloten Sauna en Wellness centra in Nederland even helemaal tot rust komen. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn en hoe kun je deze nou beter ontspannen dan met een dagje ontspannen en genieten? Een dagje op stap met uw Nationale Sauna & Wellness cadeaubon is misschien wel gevarieerder dan je denkt. Zo hebben veel Sauna & Wellness centra meerdere sauna’s. Voor de doorgewinterde saunaliefhebber natuurlijk een uitdaging. Ook kun je heerlijk zwemmen in de verschillende baden of lekker ontspannen plaats nemen in de zon op de zonneweide. Met een Nationale Sauna & Wellness Cadeaubon kan de ontvanger dan ook een hele dag even helemaal tot rust komen en weer helemaal de batterij opladen.

Saunabon online bestellen

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaubon komt in de vorm van een betaalpas waar je als cadeaugever zelf kunt bepalen hoeveel saldo er op de kaart komt te staan. De cadeaubon gaat van €10,- tot €150,-, zodat je een bescheiden cadeau kan geven, maar je ook gewoon een hele dag kunt financieren voor de ontvanger. Net zoals bij onze andere cadeaubonnen blijft een eventueel restbedrag gewoon op de kaart staan, zodat je de Nationale Sauna & Wellness Cadeaubon niet in één keer hoeft te besteden. Zo kun je later gewoon nog een keer naar de sauna!