Nationale Horeca Cadeaukaart
Nationale Horeca Cadeaukaart
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Te besteden bij 1200+ hotels en restaurants

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale Horeca Cadeaukaart

Wil je een heerlijk etentje of een overnachting cadeau geven? Kies dan voor de Nationale Horeca Cadeaukaart! Deze is te besteden bij meer dan 1200 verschillende hotels, restaurants en cafés door heel Nederland. Met de Nationale Horeca Cadeaukaart kun je er echt even tussenuit! Bestel direct online. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Nationale Horeca Cadeaukaart?

Je hebt nu de mogelijkheid om iemand een avond uit cadeau te doen, waarbij diegene kan kiezen tussen een gezellige avond uit eten of een overnachting in een van de vele aangesloten restaurants en hotels. Op de website van Nationale Horeca Cadeaukaart vind je alle horecagelegenheden waar de kaart te besteden is. Van eetcafé tot sterrenrestaurant en van hotel tot hostel. Met de Horeca Cadeaukaart is er voor iedereen wat wils. De ontvanger van de kaart mag zelf kiezen waar deze de kaart gaat besteden. Wil je de ontvanger van de cadeaubon bijvoorbeeld een romantische overnachting, of gewoon een gezellig etentje cadeau geven? Bij de Horeca Cadeaukaart zijn meerdere, luxe, hotels en restaurants aangesloten om de ontvanger van de kaart een prachtige avond te laten beleven!

Makkelijk en snel online bestellen

Welk bedrag er op de Nationale Horeca Cadeaukaart komt te staan, dat bepaal je als schenker! Lever een kleine bijdrage aan een avond uit door €10,00 op de kaart te laden, of faciliteer een complete avond uit met een bedrag van €150,00! De Horeca Cadeaukaart is een cadeaubon in de vorm van een pinpas. Deze is in meerdere keren te besteden, want de restwaarde blijft na de transactie gewoon op de kaart staan. Zo kan de ontvanger van de kaart ervoor kiezen om na een geslaagd diner nog ergens te overnachten, of om op een andere dag nogmaals uit eten te gaan met de kaart. Bestel nu de Nationale Horeca Cadeaukaart voor en topcadeau!