Kerst Keuze Cadeaukaart
Het nr. 1 kerstcadeau
Kerst Keuze Cadeaukaart
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Laat de ontvanger zelf een cadeaukaart uitzoeken!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Kerst Keuze Cadeau

Laat de ontvanger zelf een cadeaukaart uit een breed assortiment uitzoeken met het veelzijdige Kerst Keuze Cadeau. Ideaal voor in een kerstpakket voor je werknemers. Met Kerst Keuze Cadeau kan de ontvanger zelf een cadeaubon uitzoeken met keuze uit meer dan 150 populaire cadeaubonnen! Onder andere: Hotel Giftcard, Wehkamp Cadeaukaart, Bioscoopbon, Diner Cadeau, Lees! Cadeau, Douglas Giftcard, Rituals Cadeaubon en nog vele andere behoren tot de opties. Ook 7 goede doelen behoren tot de keuzemogelijkheden! Bestel hier jouw Kerst Keuze Cadeau voor het nr.1 kerstgeschenk!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na aankoop.
Vanaf het moment van verzilvering (de keuze uit een van de 150+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 100 verzilveropties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Geef nu een Kerst Keuze Cadeau!

Bent u op zoek naar een leuke cadeaubon waar u iemand tijdens de kerst mee kunt verblijden? Denk dan eens aan de Kerst Keuze Cadeaukaart. Dit is de meest veelzijdige cadeaubon die er op dit moment te krijgen is! De ontvanger kan zelf een thema cadeaubon uitzoeken uit het brede aanbod op de website van Kerst Keuze Cadeau. Zo kan hij of zij bijvoorbeeld gaan voor een Diner Cadeau, waarmee uitgebreid gedineerd kan worden in één van de vele aangesloten toprestaurants. Verder behoren onder andere de Wehkamp Cadeaukaart, de Sauna & Wellness Giftcard en Boeken Cadeau tot de mogelijkheden. Zo kan iedere ontvanger zijn of haar cadeau precies naar eigen wens besteden. Dit verdient toch iedereen? Omdat het besteden van het Kerst Keuze Cadeau heel veel vrijheid biedt, is deze cadeaukaart bovendien ideaal voor in het kerstpakket voor uw werknemers.

Op zoek naar een kerstcadeau?

De Kerst Keuze Cadeaukaart is heel gemakkelijk online te bestellen. Bedrijven kunnen bovendien op factuur bestellen. U bepaalt zelf welk bedrag er op de kaart komt te staan, waarbij u de keuze heeft uit ieder bedrag tussen €10 en €150. Makkelijker kan het niet! Kies er nog een mooie verpakking bij en het cadeau is klaar voor verzending. De ontvanger kan het hele bedrag aan één favoriet thema besteden. De Kerst Keuze Cadeaukaart is dus een zeer geschikt kerstcadeau voor zowel de culinaire fijnproever, als de boekenwurm en de fanatieke golfer. Verras ze allemaal met de meest veelzijdige cadeaubon van Nederland!