Jewelcard
Jewelcard
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Te besteden bij 300 juweliers door heel Nederland

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Jewelcard

Met de JewelCard kan je iedereen een prachtig sieraad of horloge cadeau doen, zonder het risico te lopen dat je het 'verkeerde cadeau' heeft uitgezocht. Over smaak valt niet te twisten en dit is zeker het geval bij accessoires. De ontvanger van de Jewelcard mag daarom zelf een sieraad of horloge uitzoeken bij één van de vele juweliers in Nederland. Bestel dus nu de Jewelcard voor de echte modeliefhebber!

Deze cadeaubon is te besteden tot twee jaar na uitgifte.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Jewelcard cadeau geven?

De Jewelcard is een leuk en persoonlijk cadeau voor iedereen. Sieraden en horloges zijn accessoires die een mens helemaal af kunnen maken. Esthetisch gezien dan. Het lastige aan sieraden en aanverwante accessoires is dat ze vaak erg persoonlijk zijn. Niet alleen qua betekenis, maar ook als het gaat over hoe ze passen bij verschillende personen. Dit maakt het natuurlijk lastig om een passend sieraad of een horloge uit te zoeken voor de ontvanger. De oplossing hebben wij, zoals gewoonlijk, in huis, ditmaal in de vorm van de JewelCard. Zo kan de ontvanger zelf bepalen welk nieuw sieraad hij of zij aan de bestaande selectie toevoegt! Leuk en makkelijk en het verzekert dat je de ontvanger geen horloge of sieraad cadeau doet dat verder alleen nog maar de binnenkant van het nachtkastje te zien krijgt.

Jewelcard makkelijk online bestellen

De JewelCard is een cadeaubon in handig pinpas formaat en de gever van de cadeaubon kan zelf bepalen hoeveel geld erop komt te staan. Dit kan van 10 €,- tot 150 €,- zodat je als gever zelf kunt bepalen voor hoeveel de ontvanger kan besteden aan juwelen. Na een eventuele transactie blijft het restbedrag gewoon op de cadeaubon staan. De ontvanger hoeft dus niet het hele bedrag in één keer te besteden, maar kan dat ook in delen doen. Flexibel en leuk dus, de JewelCard en daardoor het ideale geschenk voor iemand die verzot is op sieraden, horloges en andere accessoires! Geef dus met een gerust hart de JewelCard cadeau en laat de ontvanger zelf een sieraad uitzoeken bij één van de vele aangesloten juweliers!