Goede Doelen Diner Cadeaukaart
Goede Doelen Diner Cadeau

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Te besteden bij meer dan 3000 restaurants

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,- 

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Goede Doelen Diner Cadeaukaart

Wil je iemand een leuke avond uit eten cadeau doen én zeven goede doelen steunen? Schenk dan de Goede Doelen Diner Cadeaukaart van Diner Cadeau! Je steunt daarmee: Cliniclowns, Natuurmonumenten, ReumaNederland, KWF Kankerbestrijding, WarChild, UNICEF en KNGF Geleidehonden. In de tussentijd geniet de ontvanger van een heerlijk diner bij één van de meer dan 3000 aangesloten restaurants. Bestel dit leuke en verantwoorde cadeau nu online.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Goede Doelen Diner Cadeaukaart?

Wil je iemand een leuke avond uit eten schenken en tegelijkertijd iets doen voor een goed doel? Dit is nu mogelijk met de Goede Doelen Diner Cadeaukaart. Deze cadeaukaart is een onderdeel van Diner Cadeau, wat betekent dat de ontvanger met de cadeaukaart heerlijk kan gaan dineren bij meer dan 3000 aangesloten restaurants. Er zit daardoor altijd wel een leuk restaurant in de buurt van de ontvanger en hij of zij kan zijn eigen ideale avond uit eten inrichten. Wat bijzonder is aan de Goede Doelen Diner Cadeaukaart is dat 15% van de kaartwaarde van de door jou bestelde cadeaukaart naar 7 goede doelen gaat. Zo geef je iets leuks aan een vriend, familielid of collega, en tegelijk ook aan het goede doel. Zo kun je meerdere mensen in één keer blij maken. De goede doelen die worden gesteund door de Goede Doelen Diner Cadeaukaart zijn War Child, KWF Kankerbestrijding, UNICEF, de Clini Clowns, ReumaNederland, Natuurmonumenten en KNGF Geleide Honden. Je draagt dus bij aan de meest uiteenlopende goede doelen wanneer je deze cadeaukaart schenkt.

Een cadeau en een goede daad in één

De Goede Doelen Diner Cadeaukaart werkt net als de Diner Cadeaukaart als een pinpas met een magneetstrip. De ontvanger kan op die manier eenvoudig met de kaart betalen via het pinapparaat van een deelnemend restaurant. Je bepaalt als gever zelf voor welk bedrag je de cadeaukaart bestelt. Dit kan al vanaf €10,00! Van dit bedrag gaat vervolgens 15% naar de 7 genoemde goede doelen, en met de rest van het saldo op de kaart kan de ontvanger heerlijk uit eten gaan bij een restaurant naar keuze!