Goede Doelen Cadeaukaart bestellen
Goede Doelen Cadeaukaart

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Voor een donatie aan één van 7 goede doelen

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden tussen €10,- en €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Goede Doelen Cadeaukaart

Kent u iemand waarvan u weet dat deze graag goede doelen steunt? U kunt nu door middel van het geven van de Goede Doelen Cadeaukaart iemand de mogelijkheid geven om goede doelen te steunen. De ontvanger kan de waarde doneren aan een of meer van de volgende goede doelen: KWF Kankerbestrijding, Cliniclowns, Unicef, het Reumafonds, Natuurmonumenten, War Child of KNGF Geleidehonden. Koop hier de Goede Doelen Cadeaukaart!

 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 1 jaar na aankoop

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Goede Doelen Cadeaukaart geven

Bent u op zoek naar een zeer uniek en maatschappelijk verantwoord cadeau om te geven aan iemand? U heeft nu de mogelijkheid om iemand de mogelijkheid te schenken om iets te doneren aan een goed doel met de Goede Doelen Cadeaukaart. Met deze kaart kan de ontvanger een door u gekozen bedrag schenken aan een van deelnemende goede doelen. De goede doelen die meedoen met de Goede Doelen Cadeaukaart zijn het Reumafonds, het KWF Kankerfonds, KNGF Geleidehonden, Warchild, Natuurmonumenten, Unicef en de Cliniclowns. Doordat zeer uiteenlopende goede doelen zijn aangesloten bij de Goede Doelen Cadeaukaart heeft de ontvanger zelf de keus om aan een goed doel te schenken dat hem of haar aanspreekt.

Een leuk en verantwoord cadeau

Wanneer u een Goede Doelen Cadeaukaart schenkt, bepaalt u zelf welk bedrag er op de cadeaubon komt te staan. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,- en €150,-. De vervanger kan er vervolgens voor kiezen om het bedrag aan een van de goede doelen die deelnemen te schenken, aan meerdere goede doelen of zelfs aan alle deelnemende goede doelen. Op die manier kan de ontvanger zijn of haar donatie helemaal naar wens regelen. Geef nu iemand de mogelijkheid om te doneren aan een goed doel met de Goede Doelen Cadeaukaart en maak zowel de ontvanger als een goed doel blij!