Goede Doelen Cadeaukaart bestellen
Goede Doelen Cadeaukaart

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Voor een donatie aan één van 7 goede doelen

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden tussen €10,- en €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Goede Doelen Cadeaukaart

Wil je een cadeau schenken aan iemand die graag goede doelen steunt? Middels de Goede Doelen Cadeaukaart kun je iemand de mogelijkheid geven om goed doel naar keuze te steunen: KWF Kankerbestrijding, Cliniclowns, UNICEF, ReumaNederland, Natuurmonumenten, War Child of KNGF Geleidehonden. Schenk iets met betekenis met de Goede Doelen Cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is te verzilveren tot 2 jaar na uitgifte.
Na de vervaldatum komt het saldo ten goede aan de aangesloten Goede Doelen partners.

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Goede Doelen Cadeaukaart geven

Ben je op zoek naar een zeer uniek en maatschappelijk verantwoord cadeau? Met de de Goede Doelen Cadeaukaart kan de ontvanger een door jou gekozen bedrag schenken aan een van deelnemende goede doelen. De goede doelen die meedoen zijn: ReumaNederland, KWF Kankerbestrijding, KNGF Geleidehonden, Warchild, Natuurmonumenten, UNICEF en de Cliniclowns. Doordat zeer uiteenlopende goede doelen zijn aangesloten bij de Goede Doelen Cadeaukaart, heeft de ontvanger zelf de keus om het tegoed te schenken aan de organisatie die hem of haar aanspreekt.

Een leuk en verantwoord cadeau

Wanneer je een Goede Doelen Cadeaukaart schenkt, bepaal je zelf welk bedrag er op de cadeaubon komt te staan. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,- en €150,-. De vervanger kan er vervolgens voor kiezen om het gehele bedrag aan een doel te schenken, of het bedrag kan uitgesplitst worden over verschillende, goede doelen. Op deze manier heeft de ontvanger volledige vrijheid in de besteding van het tegoed. Geef nu de mogelijkheid om te doneren met de Goede Doelen Cadeaukaart en maak zowel de ontvanger als de goede doelen organisatie blij!