ReumaNederland donatie cadeaubon

Bij elke kaart een gratis* dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Zolang de voorraad strekt

Betaal veilig via:
idealmastercardvisaPayconiq Iconbetalen 

Doneer aan ReumaNederland

Wil je echt iets bedragen door een ander te helpen? Doneer de waarde van je Keuze Cadeaukaart dan aan ReumaNederland. Ondanks dat de genezing van reuma niet mogelijk is, zet ReumaNederland zich in voor onderzoek en betere behandelmethoden. Ook komen zijn op voor de belangen van de patiënten en geven zij voorlichting. Door jouw donatie draag je bij aan een betere levenskwaliteit van zo'n 2 miljoen Nederlanders!

Deze cadeaubon is te doneren tot 1 jaar na uitgifte. Na vervaldatum komt het saldo ten goede aan de aangesloten Goede Doelen partners.

 alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger mag zelf een cadeaubon uitzoeken uit het ruime assortiment. De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

 
 

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Zolang de voorraad strekt

 

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaubon

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.