Beterschap wensen
Beterschap Keuze Cadeaukaart
Hotel Giftcard

Betaal veilig via:
idealmastercardvisabetalen 

Keuze uit 200+ verschillende cadeaubonnen

Voor 17.00 uur op werkdagen besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Beterschap Keuze Cadeaukaart

Iemand beterschap wensen? Met de Beterschap Keuze Cadeaukaart kan je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt. Bovendien is deze cadeaubon ook nog eens een heel leuk cadeau waar je alle kanten mee op kunt. De ontvanger mag namelijk zelf een cadeaubon uitkiezen in ruil voor de Beterschap Keuze Cadeaukaart. Hierbij heeft hij of zij keuze uit meer dan 200 populaire cadeaukaarten! Dit kan net die kleine opsteker zijn waar je iemand een lach mee op het gezicht tovert! Bestel dus nu online dit perfecte beterschapscadeau.

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: SinterklaasKerst, en Nieuwjaar.
En verder hebben we ook deze leukerds: GefeliciteerdBedanktGetrouwdLiefdeZomaarBaby!

De Beterschap Keuze Cadeaukaart is twee jaar geldig na aankoop. Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaukaart van toepassing.

 

Keuze Cadeaukaart

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige cadeaubon? Schenk dan een Keuze Cadeaukaart. De ontvanger kiest zélf een van onze meer dan 200 inwisselopties! De cadeaubon is zowel geschikt als particulier als zakelijk geschenk. Geef het cadeau met het grootste aanbod!

Naar Keuze Cadeaukaart

Hotel Giftcard

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00!

* Zolang de voorraad strekt

Kies een feestelijke verpakking voor jouw cadeaubon

verpakking

 

Maak je cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaubon ook een fles wijn cadeau

Fles wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wil je een cadeaubon schenken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Beterschap Keuze Cadeaukaart

De Beterschap Keuze Cadeaukaart is een speciale themakaart voor als je iemand een steuntje in de rug wilt geven. Gezondheidsproblemen zijn nooit leuk en daarom is het altijd fijn om te weten dat er iemand aan je denkt. Deze cadeaubon is overigens ook nog een heel veelzijdig en origineel beterschapscadeau. De zieke mag namelijk zelf een mooi cadeau uitkiezen door middel van één van de vele cadeaubonnen op de website. Als iemand aan het bed gekluisterd is, zijn de Boekenbon, Tijdschriften Cadeaukaart of de Videoland Cadeaukaart erg geschikt. Hiermee kan hij of zij afleiding vinden door middel van een boek, film of serie. Het saldo op de Beterschap Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig, dus de ontvanger kan ook wachten tot hij of zij zich wat beter voelt. Dat kan dan gevierd worden door middel van de Wijn Cadeaukaart of Diner Cadeaubon. Hoe dan ook, de ontvanger mag helemaal zelf weten hoe het cadeau ingevuld wordt. Je kunt dus nooit de plank mis slaan met dit beterschapscadeau!

Vandaag besteld, morgen in huis

De Beterschap Keuze Cadeaukaart is heel eenvoudig online te bestellen op cadeaubonnen.nl. Kies het aantal cadeaubonnen dat je wilt bestellen en de waarde die op de kaart komt te staan. Dit mag ieder bedrag van €10 tot €500 zijn. Het is dan ook geen probleem om een kleinigheidje te geven als beterschapscadeau! Je kunt vervolgens ook nog een persoonlijke boodschap op een kaartje laten drukken, die met de cadeaubon wordt afgeleverd bij de zieke. Zo kan je iemand echt even een hart onder de riem steken! Een mooie envelop of luxe cadeaubox maakt het geheel compleet. De zieke ontvangt een betaalpasje die middels de 19-cijferige code op de achterkant kan worden omgewisseld voor een cadeaubon naar keuze. De Beterschap Keuze Cadeaukaart is een cadeau waar iemand echt iets aan heeft. En het is weer eens wat anders dan een bosje bloemen of mandje sinaasappels!